POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Nafukovací obal na notebook

Publikováno: 1. 7. 2016

Notebooky jsou citlivá elektronická zařízení a jejich ochrana má určitě smysl. Obal se dá použít i na přepravu jiných věcí, ale jeho rozměry jsou vytvořeny ideálně právě pro průměrnou velikost přenosného počítače. Nafukovací obal na notebook se prodává ve velikosti 56 x 56 cm, když je vyfouknutý. Nafouknutý obal má rozměry 39 x 26 x 4 cm.

Odolný vůči nárazům

Nafukovací obal je jednoduchý a praktický. Je vyroben z kvalitní vícevrstvé fólie, kterou rychle a jednoduše nafouknete běžným kompresorem nebo pumpičkou s delším kuželem. Vložíte do něj svůj notebook a ten je tak chráněn proti nárazům i proti průrazu. V případě, že praskne jedna komora, nevyfoukne se celý, protože jednotlivé komory jsou oddělené. Obal tak může notebook či jiné zboží ochránit i v případě náhodného propíchnutí.

Cena: necelých 60 Kč

Cena za obal Air Cover je poměrně nízká. Bez DPH se dokonce dostanete pod padesátikorunu. S DPH vás pak vyjde na necelých 60 Kč. Nafukovací obal využijete během jakéhokoliv cestování nebo jej můžete do nafukovacího obalu dát pro jistotu i doma. Výhoda tohoto obalového a ochranného materiálu je také v tom, že zabírá minimum místa oproti jiným variantám ochrany notebooků, jako jsou fixační tělíska či polystyrenové obaly. Když je obal vyfouknutý, nezabírá už vůbec žádné místo.

Jak přepravovat elektroniku a IT techniku

Chystáte-li větší přesuny elektroniky nebo dokonce stěhování kanceláře či celé firmy, vyplatí se pozvat si na to odbornou stěhovací firmu. Naše partnerská firma Stěhování TAVOČER s.r.o. nabízí stěhování kanceláří a IT techniky nejen v Praze a okolí, ale kamkoliv na celém světě. Během takového stěhování jsou klíčové právě kvalitní a funkční obalové materiály jako je bublinková fólie, stretch fólie či nafukovací obaly na laptopy.

Pořiďte si hned několik obalů na laptopy, určitě se vám budou během cestování hodit!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží