POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Nejnovější trendy v balení vánočních dárků II

Publikováno: 25. 11. 2016

Těšíte se na vánoce? Představa rozsvíceného vánočního stromečku, vůně vánočky, světlo svíček a prskavek spolu s hromadou dárků zabalených do krásných barevných papírů, které se lesknou v záři třepetavých světýlek, ve vás vyvolává příjemné pocity? Na ten kouzelný okamžik, kdy nadité krabice obalené pestrým papírema ovázané širokými stužkami vydají svá tajemství, je však třeba se připravit. Máte rádi vánoce v přírodním stylu? Vůně jehličí vám za nic na světě nevynahradí umělé stromky z tržnice? A máte tedy rádi přírodu obecně a rádi byste pro ni něco udělali, třeba jen nepatrně, právě o vánocích?

Máte jedinečnou příleitost spojit příjemné s užitečným a při úvahách, do čeho zabalit vánoční dárky, dejte jednoznačně přednost stejně přírodní kráse, jakou upřednostňujete v případě samotného symbolu vánoc. Pokud se nemůžete rozhodnout, jaký balicí materiál zvolit pro zabalení vašich vánočních dárků a rádi byste následovali nejnovější trendy, sáhněte určitě po ručně vyráběném papíru a přírodních elementech, které se vám při balení budou hodit.

Pokud zrovna nemáte po ruce papír, který někdo vyrobil ručně a s láskou, určitě postačí jiný, stejně přírodní a stejně spolehlivý balicí materiál. Je jím do hněda zbarvený balicí papír nejčastěji používaný pro obalování balíků a zásilek na poště, kde je využíván převážně pro svou pevnost a odolnost. Ale tento univerzální obalový materiál dokonale poslouží i jako balicí materiál, do nějž lze zabalit vánoční dárky a vykouzlit tak elegantní balíček, který jakoby připutoval z jiného světa.

Pokud chcete docílit ještě přírodnějšího dojmu, sáhněte po přírodních materiálech, kterými obalený předmět dozdobíte. Zastrčte za roh obalu kousek větvičky, malou šišku, nebo suchou květinu a uvidíte, jak se zabalený vánoční dárek tímto nepatrným detailem promění přímo před vašima očima.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží