Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Nepráskejte dveřmi, zanechte v nich STOPPY!

Publikováno: 16. 3. 2016

Konečně je po zimě. Nechte proudit jarní vzduch Vaší domácností bez obav z práskání dveří v průvanu nebo dokonce rozbitých oken. I nová okna či dveře často postrádají zarážky, které by je fixovaly v otevřené poloze. A tak stačí ostřejší závan větru a… PRÁSK! Přitom existuje ideální pomocník pro rychlé a účinné větrání.

Před průvanem zabezpečí okna a dveře jedinečné pryžové zarážky Stoppy od firmy Den Braven.  Jde o velmi elegantní a přitom levné a jednoduché řešení, které nevyžaduje žádné lepení, vrtání a tedy další zbytečný hluk, prach a pracnost.

Zarážky ve tvaru ploché kapky jsou konstruovány tak, že bez ohledu na profilování rámu či křídla pevně otevřené okno nebo dveře zafixují. Díky flexibilnímu materiálu navíc nehrozí poškození rámu oken nebo dveří.

U dveří nehraje roli ani to, zda jsou usazeny těsně nad zemí či jsou vyvýšené, jak bývá zvykem například u dveří na terasy a balkony. Zarážka Stoppy vyrobená z flexibilní gumy a plastu dokáže díky své univerzálnosti udržet otevřené dveře i okna všech typů – jednoduše se vloží pod rám okna či dveří, případně do mezery mezi oknem a rámem okna.
Zarážku Stoppy lze použít i na libovolné podlaze. Stoppymu je fuk, jestli máte pod dveřmi podlahu dřevěnou, z laminátu či třeba linoleum nebo natažený koberec, rozumí si s jakýmkoliv povrchem – Stoppy po povrchu neklouže, ani – ačkoliv k tomu jméno trochu svádí - nedělá žádné stopy.

Šikovného pomocníka navíc můžete vybírat i podle barevného provedení. Třeba právě tak, aby Stoppy ladil s vašimi okny, nebo třeba dlažbou v předsíni či výmalbou.
Stoppy má ještě jednu drobnou, leč přitom důležitou výhodu – je přenosný. Můžete jej snadno využít pro libovolné okno či dveře v domácnosti, nebo třeba na pracovišti, bez nutnosti pořizovat na každé okenní či dveřní křídlo samostatnou zarážku.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží