POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Obal na oblek spolehlivě ochrání sako před špínou

Publikováno: 13. 5. 2020

Oblek je vizitkou každého lepšího muže. Někdo si myslí, že o vás vypovídá, zda je oblek ušitý na míru a z jakého je materiálu. Pravým odrazem ale není značka ani jméno krejčího, ale jak se o oblek staráte.

Kdykoli oblek nemáte na sobě, měl by být v obalu. To platí zejména, pokud s oblekem někam cestujete. Mít ho jen tak v kufru mezi ostatním oblečením není pro materiál to pravé. To neplatí jen pro delší cesty, ale při každé cestě. I kdyby to mělo být jen 20 minut autem, je lepší mít oblek v obalu a chráněný.

Není nic horšího než jet na konferenci nebo obchodní schůzku, obléci si oblek… a zjistit, že je na něm flek, ani nevíte od čeho. Kromě špatného dojmu vás pak ještě čeká účet za čistírnu. Nemusí jít jen o špínu. Na tmavých oblecích je hned vidět i prach nebo pyly. Stačí se jen projít pár minut po ulici nebo jet pár stanic autobusem a na látce určitě nějaké šmouhy a flíčky najdete.

Jednoduchým a levným řešením jsou obaly na obleky

Obaly na obleky se vyrábí z polyethylenu, ty dražší pak z textilních vláken. V obalech z vláken materiál lépe dýchá, obal je prodyšný a oblek se v něm nezapaří. Pokud je vaším hlavním cílem zabránit zašpinění obleku, poslouží ale i běžný polyethylenový obal.

V horní části obalu je otvor na prostrčení ramínka věšáku, abyste mohli oblek pověsit ve skříni nebo za madlo v autě. Vkládání obleku do obalu zase usnadňuje zip po celé délce přední strany.

Obaly jde využít i na jiné oblečení než jen pánské obleky. Na ramínko do obalu jde dát i dámské kostýmky, šaty nebo jiné oblečení, které potřebujete za každou cenu čisté a vyhovuje rozměrům.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží