POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Obaly na oblečení – řešení nejen sezónních problémů

Publikováno: 16. 3. 2016

V obchodech střídají jarní kolekce zimní, ještě než roztaje sníh a především mladší zákazníci musí jít s dobou, sledovat trendy a zákonitě tak kupovat všechno, co na ramínkách a v regálech obchodů vidí. Šatní skříně tak praskají ve švech, police se prohýbají pod stohy různě barevných a vzorovaných triček a kalhot a přece je nutné minimálně dvakrát do roka oblečení pozměňovat. Teplé musí udělat místo úspornějšímu a naopak.
 
Kam ale s oblečením, které se má uložit k zimnímu nebo letnímu spánku? Jak oblečení co nejlépe ochránit před vlhkem nebo slunečními paprsky, které zásadně snižuje jeho kvalitu a rozhodně nevylepšuje jeho vzhled?

 

 
I oblečení je v takovém případě třeba obléknout, ideálně do obalů na obleky či šaty nebo je schovat do úložných boxů k tomu určených. Obaly na obleky nebo oblečení, které je možné pověsit na ramínko, jsou vyrobeny z netkané textilie nebo plastu a poskytují tak vašim oblíbeným kouskům dokonalou ochranu nejen před nečistotami, šatními moly či jinými škůdci a prachem, ale právě i před vlivem slunečních paprsků a světla, které pomalu ale jistě mění barevné odstíny látek na stále světlejší.
 
Obaly jsou uzavíratelné, zip na přední straně obalu je zárukou jednoduché a rychlé manipulace, kterou zvládne úplně každý. Obaly lze díky jejich kvalitnímu zpracování a vysoce odolným materiálům, kterými jsou netkaná textilie a plastová folie, použité při jejich výrobě samozřejmě používat opakovaně. Transparentní okno na obalu umožňuje při zběžném pohledu identifikovat obsah obalu.

 

 
Obaly jsou navíc i elegantním doplňkem interiéru, vyrábí se v modré, vínové nebo šedé barvě, takže neudělají ostudu ani na věšácích, kde jejich odstín můžete kombinovat s barvami v předsíni nebo hale. Boxy na oblečení, ale i boty jsou uzavíratelné a dostupné v různých velikostech. Dají se uskladnit buď pod postel, nebo i na polici do skříně.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží