POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Oboustranná lepící páska. Pomocník co podrží

Publikováno: 19. 5. 2018

Háčky na ručníky, plakát na stěnu, zářivku pod kuchyňskou linku nebo desítky jiných drobností, které potřebujete každou chvíli přilepit na stěnu nebo slepit k sobě. Na to všechno se vám bude hodit oboustranná lepšící páska.

Ne všechno je totiž dobré přišroubovat nebo přitlouct hřebíkem. Ty jsou dobré na klasickou stěnu, ale třeba na kachličky v koupelně sotva můžete vytáhnout hřebík a kladivo. To by dopadlo.

Oboustranná páska má bílou barvu a tloušťku 1 mm, šířku 19 mm a prodává se v pětimetrovém návinu. Můžete ji tak využit buď jako dlouhý lepící pás nebo snadno ustřihnout na jakýkoli malý úkol, který na vás v domácnosti čeká. Páska má na z obou stran dělící vrstvu silikonového papíru, takže ani při dlouhém skladování vám nevyschne a zůstane vždy připravená lepit.

Páska je odolná i při teplotách až do -20 stupňů, takže pokud s ní například slepíte nějaké obaly, nemusíte se bát, že se vám v chladničce rozlepí. I přes svou odolnost je však určena pro interiérové použití.

Lepící páska funguje na pěnovém základě a je velmi pevná, ale zároveň přizpůsobivá. Můžete s ní bez obav lepit i těžší věci nebo háčky, na které plánujete zavěšit třeba ručníky. Pokud za ně nebudete vyloženě silně tahat s cílem háček strhnout, tak se sám neutrhne.

V nabídce najdete i oboustrnaou pěnovou lepící pásku v černé barvě. Pokud k sobě potřebujete slepit dvě tmavé věci, rozhodně se tmavá páska hodí více než bílá. Šířka necelých dvou centimetrů nemusí každému stačit, takže u nás najdete i klasické široké oboustranné pásky a textilním základem, které se skvěle hodí třeba k upevňování koberců. Asi není domácnost, která by oboustranné pásky nevyužila, tak se podívejte, zda vám už nedochází.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží