POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Papírovou lepící pásku vám na přání i potiskneme

Publikováno: 13. 7. 2020

Lepící pásky používáme prakticky denně. V práci, doma, na opravy, při balení, při tvoření.

Postupně začali výrobci dodávat na trh speciální pásky, vhodné ke konkrétním účelům. V nabídce máme desítky druhů pásek a i vy doma určitě najdete minimálně tři čtyři různé lepící pásky.

Velmi oblíbené jsou papírové lepící pásky. Používají se běžně v domácnosti, ale balíčky jimi lepí i firmy a e-shopy. Právě pro ně tu máme zajímavou nabídku. Papírovou lepící pásku jim totiž na přání i potiskneme.

Papírová páska je vyrobená z impregnovaného papíru, takže se nemusíte bát, že nic nevydrží. Poradí si s vyšší teplotou i s lepením v chladu a zvládnou i mírnou vlhkost. Pohodlně tak překoná například všechny běžné poštovní nástrahy při dopravě balíčku adresátovi.

O lepivou sílu se stará lepidlo z přírodního kaučuku. To přináší dvě výhody. Za prvé opravdu dobře lepí, asi více než byste od papírové pásky čekali. Stále se hodí spíše na krátkodobé lepení nebo na méně namáhané spoje, ale pro běžné lepení v domácnosti nebo lepení balíčků je tato páska více než dostatečná.

Kaučukové lepidlo je navíc zcela ekologické, takže páska je běžné kompostovatelná a můžete ji vyhodit do bio odpadu. Kdo tak chce udělat dobrou službu nejen sobě, ale i planetě, může nahradit běžnou izolepu touto papírovou variantou. Každá drobnost se počítá.

Páska má šířku 50mm a návin 50 metrů.

Firmám pásku potiskneme libovolnou grafikou

Pro firmy navíc nabízíme možnost nechat si pásku potisknout vaším logem nebo jinou grafikou.

Možný je jakýkoli jednobarevný potisk (hnědý podklad + jedna barva), po domluvě můžeme zpracovat i potisk dvoubarevný.

Službu potisku pásky nabízíme všem zájemcům, kteří odeberou minimálně 240 kusů papírové lepící pásky. Cena jedné pásky je individuální a je předmětem dohody.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží