Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Polystyrenové obaly na lahve

Publikováno: 15. 6. 2017

Polystyrenové ochranné obaly se používají hlavně pro bezpečnou přepravu skleněných lahví. Nejčastěji se jedná o přepravu dobrého vína, ale běžně se chrání také další zboží ve skleněných lahvích – sirupy, kvalitní alkohol apod. Polystyrenové ochranné obaly na lahve naleznete v kategorii Ochranné obaly. Kromě polystyrenových obalů zde můžete koupit také dřevěné obaly na víno, air cover na lahve a jiné praktické obalové materiály.

Obaly na 1, 2, 3 nebo 6 lahví

Polystyren je lehký materiál, který dopravu neprodraží a skleněné lahve spolehlivě ochrání před poškozením nebo dokonce rozbitím. Jednoduchá konstrukce obalu chrání lahve proti nárazu. Další pozitivní vlastností polystyrenu je skutečnost, že funguje jako tepelná izolace. V obalu tak zůstane víno déle vychlazené, chrání víno proti přehřátí. V uvedené kategorii můžete zakoupit polystyrenové obaly na 1, 2, 3 nebo 6 skleněných lahví. Obaly jsou vhodné pro všechny běžné typy lahví nejen na víno. V neposlední řadě se jedná o české výrobky.

Další možnosti ochrany lahví

Kromě polystyrenu se běžně používají ještě dva materiály pro ochranu skleněných lahví během jejich přepravy či manipulace s nimi:

  • Nafukovací obal – air cover. Další lehký obal, který je vyroben z vícevrstvé fólie. Tento nafukovací obal spolehlivě skleněnou láhev ochrání proti nárazu stejně jako polystyrenové obaly.
  • Dřevěné krabice. Dřevěné krabice chrání skleněné lahve nejčastěji s vínem a navíc dobře vypadají. Můžete si koupit dřevěné krabice se skleněným okénkem na více lahví, ideálně je vyplnit dřevitou vlnou jako designem i ochranou.

Potřebujete-li sehnat praktické ochranné obaly i na další zboží (nejen na lahve), nabízíme také polystyrenové termoboxy na jídlo, nafukovací obaly na laptopy a další vychytávky

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží