POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Posílejte křehké zásilky v maximálním bezpečí se sáčky Instapack Quick RT

Publikováno: 9. 2. 2018

Při přepravě drahých, velmi citlivých a křehkých výrobků si rádi připlatíme, hlavně aby zboží dorazilo v pořádku novému majiteli. V případě sáčků Instapack Quick RT se nejedná o žádné vysoké částky. Díky stokoruně máme jistotu, že ani nevhodné chování kurýra k balíčku neohrozí obsah. A tak můžeme s klidným srdcem posílat starožitnosti, porcelán i sklo, hudební nástroje nebo citlivé části počítačů a elektroniky. Jak takový malý ochránce funguje?

Sáčky Instapack Quick RT jsou naplněny PUR pěnou, která při reakci zvětšuje svůj objem. Dokonale tak vyplní prostor krabice a vytvaruje se přesně podle přepravovaného kusu. Dalo by se říci, že tam váza po babičce bude jako v peřince. Nemusíte mít strach, že by pěna zásadně ovlivnila cenu poštovného. Pěna má i po zvětšení velmi nízkou hmotnost, srovnatelnou s jinými výplňkovými materiály jako jsou flo paky, bublinkové folie nebo polystyrenové výplně. Ze všech možností je ale nejodolnější nárazům. Pojďme si tedy říci, jak přesně tyto sáčky používat.

Sáčky nemusíte nijak pečlivě přeměřovat. Měl by být ale větší než dno krabice, aby se mohl vtěsnat do rohů. Sáček položíme na rovnou plochu a několikrát dobře stiskneme bod A. To aktivuje pěnu, která se začne rozpínat.

Pro smíchání vnitřních složek mačkejte střídavě body A a B. Každý bod stiskněte asi 20krát a poté vložte do krabice, kde se sáček v pár vteřinách naplní. V tu chvíli vložte zboží na místo a trochu ho přitlačte, ať má pevně daný prostor.

Po zatuhnutí prvního sáčku opakujte postup. Druhý sáček uložte na zboží a při rozpínání PUR pěny nezapomeňte zavřít krabici. Pěna se dokonale přizpůsobí místu a vy poté bez problémů zásilku doplníte o fakturu, zavřete a odešlete k novému majiteli.

Takto zabalené zboží je perfektně připravené i na dlouhou cestu.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží