POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Praktické Doypack sáčky se ZIP uzávěrem a okénkem

Publikováno: 1. 10. 2021

Znáte Doypack sáčky? Tyto speciální samostatně stojící sáčky jsou velmi populární hlavně v prodejnách, kde se nabízí drobnější zboží. Mohou to být cukrovinky, oříšky, sušené ovoce, ale i hřebíky, šroubky, gumičky nebo jiné drobné zboží. Obecně platí, že Doypack sáčky jsou určené primárně pro balení potravin, v praxi se však využívají i v dalších odvětvích. Díky doypack sáčkům udržíte čerstvé a křupavé oříšky, voňavý čaj ale využijete je třeba i při rybaření třeba na uschování nástrah a krmítkových směsí pro ryby.

Doypack sáčky jsou flexibilní papírové nebo plastové obaly, které díky své konstrukci (oválné dno) mohou samostatně stát. V prodejních regálech tak zákazník má perfektní přehled. To stejné platí i pro přehled ve vlastní kuchyni. Doypack sáčky mají navíc ještě další výhodu a to je uzavírání na speciální ZIP, kdy sáček jednoduše otevřete a zamáčknutím zase zavřete. Nemusíte nic trhat.

Sáčky mohou mít okénko i různé barvy

Na výběr je několik druhů doypack sáčků, od průhledných, přes částečně průhledné, až po zcela neprůhledné sáčky. Díky okénku tak zákazník vidí, co je uvnitř sáčku, případně i kolik tam toho vlastně je. Doypack sáčky si můžete objednat ve více barevných variantách - klasické světle hnědé, průhledné, ale i barevné. Pro balení kávy jsou vhodné doypack sáčky s ventilem, který uvolňuje nahromaděné plyny z čerstvě pražené kávy. 

Kromě druhu materiálu si samozřejmě můžete vybrat vhodnou velikost pro Vaše potřeby. Velikost sáčků se pohybuje od 100 do 5000 ml. 

Doypack sáčky se prodávají po baleních 100 kusů.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží