POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Přeprava dortů nemusí být horor

Publikováno: 28. 3. 2017

Jste zkušená cukrář/ka nebo kuchař/ka? V tom případě určitě uvažujete nejenom nad tím, jak všechny své výrobky přepravíte zákazníkům do určeného cíle, ale také i v jakém stavu, abyste narušili co nejméně finální kvalitu vašich výrobků.

Jak můžete zabránit zbytečnému poškození? Využijte vhodných krabic! Jaké jsou jejich přednosti?

  1. Udrží vše bez nečistot
  2. Usnadní přenášení k zákazníkům
  3. Zajistí co nejvíce podobný vzhled i po přepravě

Někdo by si řekl, že je přece jedno, jak to na talíři vypadá, protože je přeci nejdůležitější chuť, avšak ne vždy je to pravda. Kdo by totiž toužil třeba na svatbu po poničeném dortu, zákuscích nebo chlebíčcích, když očekává bezchybně provedenou objednávku?

Pro profesionální cukráře, kteří vyrábějí dorty na svatby nebo velké oslavy, jsou určené speciální termoboxy na patrové dorty. Zajistí nejen ochranu před nečistotami nebo poškozením dortu, ale díky termoizolační funkci a možnosti přidání chladicích vložek zaručí také optimální teplotu během přepravy. 

Pokud vyrábíte dorty, tak vám to určitě trvá několik hodin. A zajisté by se nikomu z tvůrců ani zákazníků nelíbilo, kdyby se nešetrným přenosem celá práce zničila třeba během pár minut. Stejný případ může nastat také u zákusků nebo chlebíčků. Vyrobit vzhledově povedené dobroty je umění a byla by škoda vše zničit neopatrným zacházením. Co myslíte?

Buďte předvídaví a nachystejte si na vaše výtvory vhodné krabice, které vše udrží v pořádku. Je totiž lehké přenést krásně naaranžované dobroty bodu A do bodu B, ale musíte vzít v potaz finální vzhled po doručení na místo určení, který by nemusel být bez vhodného obalu v pořádku. Vyberte si z naší nabídky ideální typ právě pro vaše výrobky a nemějte zbytečné starosti navíc! Nachystány jsou různé velikosti.

Krabice jsou dodávány v rozloženém stavu, avšak není třeba si zoufat, že byste je nezvládli bez pomoci složit. Připravené jsou jednoduché výřezy, které vás přesně navedou, jak máte postupovat. Vše je navíc vyrobeno z pevného papíru i s víkem.

Pokud chcete doručit objednávku dortu, zákusku nebo třeba chlebíčku v pořádku bez většího poškození, nezapomeňte si objednat vhodné přepravní krabice.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží