POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Přepravka – univerzální a nesmrtelný pomocník

Publikováno: 16. 3. 2016

Dnešní zrychlená doba jakoby přímo nabádala ke stěhování a i když už nedochází k velkému stěhování národů, stěhování zboží je dnes častější a rozšířenější než kdy jindy. Nejen trpělivost a organizační schopnosti si takový přesun předmětů z místa na místo žádá. Neopomenutelným pomocníkem, který nahrazuje hned několik párů lidských rukou a na rozdíl od nich je vysoce spolehlivý, odolný a funkční s dlouhou životností. O koho jde? Přeci o přepravku.
 
Krabice vyrobená nejčastěji z plastu prošla během několika minulých let zásadními změnami a přiblížila se dokonalosti. Plastovou přepravku lze využít prakticky kdekoliv – na farmě – kde přepravka může sledovat cestu potravinových produktů od samého počátku jejich cesty z pole, přes převoz automobilem, uskladnění ve skladu obchodu až na obchodní pulty a dále opět převoz tentokrát do jednotlivých domácností a uskladnění produktů ve spížích, v domácnostech, kde se přepravek kromě již zmíněné možnosti uskladnění a transportu využívá třeba k uskladnění drobných předmětů domácí potřeby.

Ideální volbou do skladu je tak zvaná euro přepravka. Ta se díky hladkému dnu snadně pohybuje na válečkovitých tratích a je možné ji stohovat, tedy stavět na sebe několik přepravek, aniž by tím byla porušena kvalita té nejspodnější. I nastohované euro přepravky se pyšní dokonalou stabilností a snadnou manipulací s nimi. Euro přepravky jsou navíc odolné vůči olejům, tukům a většině kyselin a louhů. Přepravku pořídíte hned v několika provedeních podle účelu, ke kterému ji budete využívat, nabízí se tak přepravka s plným dnem a stěnami, kterou využijete pro přepravu zvlášť choulostivých předmětů, -, které zajišťují vzdušnost nebo přepravky s vkladovým oknem.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží