POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Příprava na stěhování VI

Publikováno: 27. 6. 2016

Ať už je ve vaší povaze změna, dáváte spíše přednost nomádskému způsobu života, přemisťování a stěhování z místa na místo je pro vás denním chlebem, bez kterého by pro vás život byl nudou, nebo jste naopak jedním z těch, kdo se se změnou, stěhováním a obměnou prostředí smiřuje jen nelehce, stěhování čas od času ovlivní životy nás všech a nedělá výjimky mezi svými příznivci nebo odpůrci. 

Pokud stojíte před nelehkou životní zkouškou, která prověří vaší trpělivost, odolnost vůči stresu, taktické schopnosti, šikovnost, rychlost, ale hlavně připravenost, nepodceňujte ani jednu fázi procesu stěhování, kterou si zákonitě budete muset projít. Vybavte se tipy a triky, které vám ukážou světlo ve tmě, kterým je v případě stěhování rozhodně dosažení cíle.
 
A tím je bezpochyby přeprava všech balíků, krabic, sáčků, pytlů a přepravek, do nichž jste vměstnali svoje věci, do místa určení. 

Týden před stěhováním už budete mít pravděpodobně některé věci, které bude nutno přestěhovat do místa vašeho nového bydliště, zabalené a připravené na transport. Začněte s těžkými břemeny, jejichž stěhování je nejnáročnější a jejichž frekvence užívání je zároveň nejnižší, takže vám v domácnosti nebudou chybět ani několik dní do vypuknutí stěhování. Právě nyní je také vhodná doba informovat patřičné úřady o změně bydliště. 

Ať už si pro potřeby stěhování sjednáváte profesionální stěhovací firmu, či se k nelehkému úkolu stavíte čelem sami, určitě si vytisknete plány nového domu – budou se hodit všem, kdo s novým místem nejsou obeznámeni tak, jako vy. Do plánu můžete zanést předběžný plán manipulace s balíky a boxy

Pokud máte děti a domácí zvířata, postarejte se o to, aby ani jedni, ani druzí nebyli při stěhování přítomni. Rozdíl v rychlosti prováděných úkonů pocítíte ihned a jejich absence při stěhování pro ně navíc bude mnohem bezpečnější.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží