POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Průhledné doypack sáčky

Publikováno: 3. 5. 2018

Specialitou tzv. doypack sáčků je to, že díky své konstrukci mohou samy stát. To je právě předurčuje k tomu, aby stály v regálech obchodů a zákazníci tak mají možnost si zboží dobře prohlédnout. Takže když si pořídíte průhledné doypack sáčky, pak rovnou vystavujete i zabalené zboží. Tyto sáčky se vyrábějí kombinací více materiálů, buď dvou nebo tří vrstev. Prodávají se v sadě po 100 kusech, která vyjde podle typu sáčků od cca 300 Kč.

Úplně průhledné sáčky nebo jen s průhledem

Doypack sáčky jsou určené hlavně k balení potravin, ale dají se v nich skladovat například i drobnosti v železářství. Můžete koupit zcela průhledné sáčky nebo i neprůhledné sáčky s průhledným okénkem, díky kterému se vidí, co je uvnitř sáčku. Prodáváme ale i neprůhledné doypack sáčky, když nechcete, aby bylo zboží vidět.

Můžete si objednat sáčky v různých barvách a velikostech podle toho, co do nich chcete balit. Další praktickou předností doypack sáčků je skutečnost, že se uzavírají speciálním ZIPem. Tyto sáčky jsou tedy velmi pevné, mají oválné dno, takže samy stojí a perfektně je zavřete zipovým uzávěrem. Samozřejmě mají veškeré atestace na styk s potravinami.

Do regálu i do kuchyně

Průhledné doypack sáčky se běžně používají nejen v regálech obchodů, ale také v domácnostech nebo dílnách. Právě díky průhlednosti tak máte přehled, co kde máte. V kuchyni tam můžete mít různé druhy oříšků, semena, koření, sladkosti, bylinky nebo třeba sušené ovoce. V dílně tam zase mohou byt různě velké matice, hřebíky, šrouby apod.

Podívejte se na nabídku doypack sáčků a jednoduše si je objednejte!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží