POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Průhledné Doypack sáčky

Publikováno: 30. 10. 2020

Doypacky mají na horní straně ZIP uzávěr, takže je jednoduše zavřete. Doypack sáčky tak mohou stát na policích, v regálech nebo kdekoliv v domácnosti tak, že máte přehled, co v nich je. Jsou určeny především k balení potravin, ale dají se využít i jinak. Například v dílně na šroubky, hřebíky, matice a jiný drobný materiál.

Vidíte, co je uvnitř

Sice se vyrábějí i neprůhledné Doypack sáčky, ale suverénně nejoblíbenější jsou sáčky průhledné. Hlavně díky tomu, že vidíte, co a kolik toho uvnitř je. Máte tak perfektní přehled. V zásadě si budete vybírat ze dvou variant:

  • Sáčky s okénkem. Doypack sáčky s průhledným okénkem mají na přední straně velké okénko, takže jasně vidíte, co je uvnitř, a také kolik toho tam je. Papír je použitý jako vnější vrstva sáčku, uvnitř je vždy fólie.
  • Celé průhledné sáčky. Čiré Doypack sáčky jsou celé průhledné, ale jinak mají stejné vlastnosti, jako ostatní Doypack sáčky. Tedy pevně stojí a jsou uzavíratelné. Vyrobeny jsou ze 122 mikronů silné fólie (kombinace PET a PE).

Sáčky se dají používat víckrát i na různé druhy zboží. Díky ZIP uzávěru jsou opakovaně uzavíratelné, můžete je tedy libovolně otevírat a zase zavírat.

K dostání je několik velikostí sáčků, běžně od 100 ml až po 1000 ml. 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží