POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Půjčovna stěhovacího vybavení

Publikováno: 30. 1. 2021

Rozhodli jste se ušetřit a vyřešit stěhování svépomocí? Ale pak jste se podívali, kolik stojí krabice, přepravky a další stěhovací pomůcky a nejste si jistí, že opravdu ušetříte? U nás si můžete vše důležité půjčit a ušetřit za nákup.

Pokud máte napjatý rozpočet a musíte se stěhovat, můžete hodně ušetřit, pokud se rozhodnete zapojit vlastní svaly a přestěhovat se svépomocí bez najímání profi firmy. Zvlášť, pokud máte po ruce pár přátel, kteří pomohou výměnou za láhev vína nebo jinou protislužbu v budoucnu.

Pokud už ale nejste chudý student, který má věcí tak akorát do dvou krabic a velké tašky, budete ke stěhování potřebovat i několik pomůcek. Krabice, přepravky a na těžší věci i stěhovací kříže, popruhy nebo rudl.

Cena krabic a přepravek je sice v řádech desetikorun, maximálně stokorun, ale budete potřebovat více než jednu a druhý problém – co s nimi, až stěhování skončí? Ve svém novém 2+kk asi nechcete skladovat x přepravek a krabic, pro které nemáte další využití.

Prostě si je půjčte

Oba problémy umí vyřešit zápůjčka. Za stěhovací pomůcky utratíte jen zlomek peněz oproti tomu, kdy byste si vše kupovali a nemusíte ani řešit nerudovkou otázku „kam s ním“ až bude práce hotová.

V naší půjčovně si můžete krabice či přepravky půjčit za cenu 10 korun za krabici a 50 korun za přepravku. Vše navíc na 10 dní, nemusíte se tedy bát, že musíte vše vystěhovat za jeden den. Klidně můžete stěhování rozložit do dvou víkendů.

Zatímco u krabic a přepravek existuje šance, že je využijete i po stěhování, popruhy, rudly a další pomůcky nejdou kromě stěhování využít k ničemu jinému. Tím spíš dává smysl jejich zápůjčka místo nákupu.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží