Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Rychlý úklid s vlhčenými ubrousky Den Braven

Mohlo by se zdát, že čistící ubrousky Den Braven se hodí jen do dílen a pro řemeslníky, kteří pracují se silikony a lepidly. Opak je pravdou! Po dobu 12 měsíců se zajisté najde dost povrchů, kterým mohou tyto ubrousky dodat zpátky svůj lesk i u vás doma!

 

Firma Den Braven se už více jak 40 let řadí k předním světovým producentům nejrůznějších tmelů, silikonů a širokého spektra stavební chemie. Produkty Den Braven vám pomohou při montování plastových oken, při renovaci koupelny nebo se postarají o průzračně čistou vodu ve vašem bazénu. Při práci s tak specifickými produkty je vhodné nenechávat čištění jako poslední krok a ihned zajistit potřebnou nápravu, když nám lepidlo kápne na podlahu.

 

Extra silné čistící ubrousky Den Braven jsou v plastové nádobě s pevným víčkem, které chrání ubrousky před nežádoucím vyschnutím. Stále je dobré je spotřebovat do 12 měsíců po otevření. A kde všude se budou hodit?

 

Stavba

Při práci se silikony, polyuretanovými pěnami nebo lepidly nejrůznějších složení se může nadělat pár kapek tady a pár cákanců tam. Pokud ale postižené místo ihned utřete vlhčeným ubrouskem, máte po starostech a můžete se dále věnovat práci bez většího zdržení.

 

Garáž

Jednoduše a bez zbytečného roztírání a rozmazávání setřete z povrchu mastnotu, oleje a nejrůznější mazadla.   


Domácnost

Všichni se snažíme mít svou domácnost jako ze škatulky, naši starší rodiče už na to ale tolik síly mít nemusí. Ať chcete při úklidu ulehčit sobě nebo jim, vlhčené čistící ubrousky jsou tou správnou volbou. Ubrousky si poradí se zašlou špínou i letitým prachem. A pokud chcete obnovit lesk dřevěných ploch, stačí ubrouskem přejet starší nábytek, parapety nebo dřevěné zárubně dveří a lak bude ihned vypadat o pár let mladší.


Přiznejme si, že úklid je ta nejotravnější část při jakékoliv práci. Tak se s ním vypořádejte co nejrychleji, ať se můžete co nejdříve pustit do dalšího projektu!