POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Sáčky nemusí být jen na svačinu. Na co dalšího je můžete využít?

Publikováno: 15. 3. 2017

Docela dost lidí si pod pojmem sáček představí klasický igelitový výrobek, který slouží pro uchování svačin nebo třeba pečiva. Avšak není tomu tak! Nenechte se oklamat, protože existuje velké množství nejrůznějších druhů sáčků, které můžete využít k mnoha účelům. Kde se sáčky uspějete?

1) Balení dárečků

Je to tak! Český trh nabízí stylové dárkové sáčky s různými motivy, které slouží pro zabalení drobností třeba pro vaše blízké. Pokud vám nevyhovuje klasický balící papír nebo tašky, zkuste to se sáčky, určitě budete spokojeni.

2) Papírové sáčky

Nelíbí se vám igelitové výrobky? Chtěli byste radši něco, co je více přírodního a netrvá x let, než se opět rozloží? V tom případě volte papírové sáčky. V nabídce máme různé velikosti i hmotnosti.

3) Mikrotenové sáčky

Kdo by je neznal. Jedná se o klasický výrobek, kterým se balí různé potraviny. Potřebujete oddělit dvě různá těsta od sebe? Nebo třeba potřebujete ochránit zboží před znečištěním nebo jiným poškozením? Ať už je důvod jakýkoliv, tak mikrotenové sáčky vám v tom mohou pomoci.

4) Sáčky do mrazáku

Pokud se chystáte pravidelně zamrazovat potraviny – ať už maso, zeleninu nebo třeba hotová jídla, tak si nezapomeňte pořídit vhodné sáčky. Vyrábějí se typy přímo dělané pro skladování v prostředí mrazáku. Jedná se o hygienicky nezávadné výrobky. V nabídce jsou různé typy – odtrhovací, v roli nebo třeba skládané varianty.

5) Sáčky se zipem

Neradi uzlujete a dáváte přednost zipu? Není problém. Využijte rychlouzavíracích ZIP sáčků, které skvěle poslouží každému člověku, který chce snadno a vícekrát manipulovat se sáčkem. Vhodné jsou na různé typy produktů. Některé zip sáčky navíc mají bílé popisovatelné pruhy, na které se dá fixem nebo propiskou snadno doplnit popis.

V dnešní době zatím není problém sehnat různé druhy sáčků – ať už na balení dárků, potravin nebo třeba jiných drobných předmětů. Je však jen na vás, jaký materiál zvolíte, a který systém vám bude z nabídky vyhovovat. Nabídka je široká, už jste si vybrali?

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží