POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Samolepící ochranná fólie na sklo

Publikováno: 13. 4. 2018

Jestliže se chystáte vymalovat byt, lakovat rámy oken nebo dveří, případně okna stěhovat, určitě se vám vyplatí je nějak ochránit před znečištěním a poškozením. Sklo se totiž nedá opravit (musí se vyměnit) a dost složitě se čistí. Ochrana oken má smysl i při jakýchkoliv stavebních úpravách v blízkosti oken. Určitě investujte do ochranné fólie na sklo a ušetříte si problémy s řešením poškozených oken.

Krycí fólie obecně chrání před poškozením. Samolepící ochranná fólie na sklo je speciálně vyrobena pro nalepení na skleněné plochy, ale dá se použít i na další povrchy – rámy dveří a oken, podlahy, karoserie, nábytek apod. Nejčastěji se však používá k ochraně oken, prosklených dveří nebo skleněného nábytku. 

Použití a vlastnosti ochranné fólie

Ochranná fólie je vyrobena z polyetylenu (LDPE) a je samolepící. Spodní strana fólie je opatřena lehce lepivým akrylátovým lepidlem, takže ji jednoduše nalepíte na sklo (nebo jinam) a výrobek tím ochráníte před znečištěním během malování, lakování nebo při stavebních úpravách. Ochranná fólie se používá také při stěhování, skladování, montáži a obecně při manipulaci s prosklenými výrobky. Tato samolepící ochranná fólie na sklo je mimo jiné také vodotěsná, plynotěsná a v neposlední řadě má tu výhodu, že ji můžete používat opakovaně.

Rozměry fólií

V našem e-shopu a prodejně prodáváme tyto světle modré fólie v různých rozměrech. Můžete si vybrat menší fólii s šířkou 50 cm a návinem 20 metrů nebo i velkou fólii s šířkou 1 metr a návinem 100 metrů. Záleží na tom, kolik fólie potřebujete.  

Vyberte si fólie a další praktické zboží v našem e-shopu a objednejte si je z pohodlí domova!

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží