POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Speciální etikety s předtištěnými nápisy

Publikováno: 11. 8. 2017

Jestliže posíláte nebo přepravujete zásilky, které potřebují zvláštní označení, budou se vám hodit speciální etikety s předtištěnými nápisy. Nejčastější nápisy jsou „Křehké“, „Nestohovat“ nebo „Neklopit“. V kategorii Etikety bílé můžete nakoupit samolepící etikety právě s různými předtištěnými nápisy. Prodávají se v roli po 500 kusech, takže je využijete jen tehdy, když odesíláte nebo přepravujete balíky a krabice s citlivějším zbožím pravidelně.

Rozměry samotných etiket jsou 80 x 60 mm, jedna role obsahuje 500 kusů. Pro aplikaci těchto etiket můžete použít aplikační etiketovací kleště, které jsou u nás rovněž k dostání.

 

Konkrétní předtištěné nápisy

Pojďme se podívat na speciální etikety s konkrétními nápisy:

  • KŘEHKÉ – tyto etikety můžete vylepovat na balíky, krabice a jiné zásilky, které obsahují citlivější zboží a vyžadují opatrnější manipulaci
  • NEKLOPIT – tyto samolepící etikety se lepí na zásilky, které se musí držet ve stejné poloze a nesmí se naklápět či dokonce otáčet
  • NESTOHOVAT – vylepuje se na přepravky a krabice, které se na sebe nesmí stohovat

V případě zájmu je možné pro naše zákazníky zajistit i další etikety s jiným potiskem.

 

Další etikety a příslušenství

Kromě těchto velkých etiket u nás můžete koupit nejrůznější etiketovací kleště i etikety ke klasickému naceňování zboží. Kleště s etiketami tvoří praktickou sadu, která vám naceňování zboží velmi výrazně urychlí. Existují různé typy kleští i etiket. Na konkrétní nabídku se podívejte do kategorie Etiketovací kleště a etikety.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží