POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Stěhujete se. Co využít na přepravu věcí?

Publikováno: 22. 2. 2017

Až na některé výjimky to čeká každého – jednou se budete nuceni stěhovat z vašeho stávajícího bydlení do nového. Určitě však nepůjdete s prázdnou nebo také jinak řečeno „s holýma rukama“, proto je potřeba, abyste si sehnali něco, v čem vhodně přepravíte všechny své věci, aniž by se zbytečně zašpinily nebo třeba poškodily nepomyslným nevhodným zacházením nebo skladováním.
 

Z čeho si můžete vybírat?

1. Papírové krabice

Nejčastější způsob stěhování – s pomocí papírových krabic. Pokud vlastníte velké množství knih, šanonů a podobně tvarově podobných věcí, krabice byste určitě neměli opomenout. Jedná se o skvělý způsob, jak bez většího poškození a přehledně uspořádané převézt vaše věci z bodu A do bodu B.

2. Igelitové pytle

Unavuje vás skládat oblečení nebo třeba plyšové hračky do krabic, kde většinou zaberou zbytečně moc místa a ani v nich pořádně nedrží? V tom případě pro vás budou lepším řešením igelitové pytle. Prodávají se v různých rozměrech i s odlišnou nosností nebo zátěžovým materiálem. Pokud víte, co budete chtít v igelitových pytlech převážet a chvíli skladovat, volte si dle vlastností daných výrobků v nabídce.

3. Plastové přepravky

Většinou se sice plastové přepravky využívají v potravinářském průmyslu, ale jsou velmi praktické také pro stěhování různých věcí z kuchyně do vašeho nového bydlení. V nabídce jsou různé velikosti, barvy i tvary. Jejich velkou výhodou je možnost stohování, protože díky svému tvaru do sebe snadno zapadají.

Stěhování je náročný okamžik v životě lidí – nejenom fyzicky, ale také časově a pro některé i psychicky. Je to logické a pochopitelné, proto si vše usnadněte co nejvíce tím, že si zvolíte vhodné způsoby uskladnění vašich věcí. Z původně vypadajícího hororu se pak může stát i fajn zábava, na kterou budete později ještě s kamarády nebo rodinou vzpomínat.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží