POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Stěhujte pohodlněji s plastovými přepravkami místo krabic

Publikováno: 28. 5. 2019

Stěhování je spojené se spoustou stresu. Hlavně, když se rozhodnete ušetřit a stěhujete svépomocí. Najednou zjišťujete, jak moc věcí vlastně máte a do čeho je všechny naskládat.

Velké pytle se shání snadno, ale špatně se nosí a nemůžete do nich dát křehké a náchylné věci. Lepenkové krabice jakoby byly k nesehnání (v našem e-shopu stěhovací krabice samozřejmě máme) a běhat po obchodech a škemrat o vyřazené krabice od banánů také není pro každého. Co dál? Zkuste plastové přepravky na stěhování.

Přepravka má rozměry 60 x 40 x 40 cm a nosnost 30 kg. Snadno s ní přestěhujete knížky, různé drobnosti, které posbíráte po domácnosti a samozřejmě všechny křehké a drahé věci, které chcete mít při stěhování na očích a bojíte se, že v krabici nebo pytli přijdou k úrazu.

Přece nebudu kupovat přepravky kvůli stěhování, stejně tak mohu koupit levnější krabice, říkáte si. Ale plastový box pak doma najde určitě mnoho dalšího využití, zatímco lepenková krabice, i když na první pohled vypadá prakticky, končí většinou na půdě, ve sklepě a po čase v popelnici. Mít věci v domácnosti schované v krabicích totiž nevypadá zrovna dobře.

Stěhovací přepravky máme v mnoha barevných variantách, takže po přestěhování můžou skvěle oživit třeba dětský pokoj. Můžou v nich být uskladněné hračky, časopisy a další drobnosti, které je potřeba mít po ruce. Navíc toho hodně vydrží, a to se v dětských pokojích také hodí. Využít je můžete i k uschování sezónních věcí. Prostředí sklepa, půdy nebo zahradní boudy přežijí o dost lépe než krabice.

Pokud pořád nechcete stěhovací přepravky kupovat, nemusíte. Můžete si je o nás pouze půjčit přímo na stěhování. Při zapůjčení se skládá vratná záloha 220,- Kč bez DPH za kus, kterou vám vyplatíme zpět při vrácení přepravek. Po vrácení obalů vám bude odečteno půjčovné za tuto službu 50,- Kč bez DPH za kus.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží