Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Stuhy, stužky a provázky na dárky

Publikováno: 9. 11. 2017

Vymyslet a vybrat perfektní dárek vám dalo opravdu zabrat. Teď, když jste si svým darem naprosto jisti, by to ještě chtělo, pěkně ho zabalit. Tím už jen podtrhnete první dojem a obdarovanému budou zářit oči, jen při pohledu na to překvapení. A to bude tím největším dárkem zase pro vás.

Ano, balící papír dokáže zakrýt onen předmět, překvapení bude tak jako tak. Ale nezapomínejte na stužky. Jsou pomyslnou třešničkou na dortu. Jaké máte možnosti?

Slabý provázek

Jedním z trendů poslední doby je minimalismus. A ten se objevuje naprosto všude. Od domů  téměř bez nábytku a dekorací, po čisté linie objevující se na nádobí dokázal tento trend proniknout i do balení dárků. Pokud víte, že obdarovanému by se lesk a třpyt nemusel líbit, použijte jednoduchý matný balící papír bez vzoru a ozdobte balíček slabým jutovým nebo sisálovým provázkem. Přírodní barva se skvěle kombinuje a pokud se vám zdá balíček příliš strohý, můžete k mašli přidat větvičku chvojí nebo na balíček připevnit pár šišek. Například tavnou pistolí.

Lesklé stuhy a rozetky

Zlatá střední cesta! Lesklé stuhy a rozetky jsou, stejně jako jutové provázky, cenově velice přívětivé. Svým leskem však dokáží udělat úplně jinou parádu. Proto jsou velice oblíbené. Stuhy můžete zakoupit v nejrůznějších šířkách, od těch úzkých po silnější. Silnější stuhy můžete zakoupit i se samolepícími rozetkami ve stejné barvě. Jejich bohatá struktura vykouzlí i na obyčejném balícím papíře dávku elegance a stylu. Stuhy zvládne uvázat i navlnit opravdu každý a tak jsou nejběžnější ozdobou malých i větších dárků.

Látkové stuhy

Chcete něco opravdu pompézního? Tak vsaďte na lesklý, vzorovaný papír a k němu dodejte silnější látkovou stuhu. Uvázat mašli zvládne každý, nemějte strach. Pokud máte obavu, že se váš drobný dárek ztratí v záplavě jiných, vyřešíte to velkou mašlí z látkové stuhy. Potěšíte a pobavíte nejen obdarovaného!

Způsob zabalení dárku vyberte podle osoby, které chcete udělat radost. Ať už ji rozesmějte obrovskou mašlí na dárku, který je velký jako krabička od sirek nebo si uvědomí pečlivý výběr papíru a stuhy tak, aby byly v její nejoblíbenější barvě. Užijte si společně tu radost, jen proto jste to všechno dělali.
 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží