POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Svářečky fólií – ruční i stojanové

Publikováno: 20. 10. 2017

Existuje celá řada nejrůznějších typů svářeček, které umožňují svařovat různé délky, některé svářečky jsou s ořezem jiné bez ořezu. Široký výběr svářeček fólií i potřebného příslušenství najdete v sekci Svářečky fólií. Vybrané typy svářeček je možné vidět (a také vyzkoušet) v naší kamenné prodejně).

Pojďme se blíže podívat na jednotlivé typy svářeček:

  • Ruční impulsní svářečky. Můžete je koupit jako variantu bez ořezu nebo s ořezem. Cena těch nejlevnějších se pohybuje kolem 2 000 korun. Rozdíl je mimo jiné v tom, jak dlouhé sváry se svářečkou můžete dělat. Hodí se do každé kanceláře, obchodu, nebo i menší průmyslové provozovny.
  • Stojanové svářečky. Tyto profi stojanové svářečky už se hodí pro každodenní provoz. Můžete koupit i stojanovou svářečku s dvojitým svárem. Svařovat můžete PE, PP, PA a PVC fólie. Jedná se o jedny z nejlepších a nejvýkonnějších svářeček fólií.

Příslušenství ke svářečkám fólií

V našem e-shopu najdete i nejrůznější příslušenství ke všem typům svářeček. Koupit můžete náhradní tavící dráty, náhradní teflonové tkaniny, ořezové čepele, pěnové lišty, náhradní stoly a kolébky ke stojanovým svářečkám i další praktické doplňky. Kromě toho stačí kontaktovat naše prodejce, kteří vám rádi a ochotně poradí a zodpoví veškeré dotazy, které k použití svářeček fólií budete mít.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží