POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Termo tašky, které nenechají vaši pizzu vystydnout

Publikováno: 2. 9. 2020

Pizza, nejoblíbenější jídlo současnosti. Pizzerii nebo aspoň stánek s pizzou do ruky jde najít na každém rohu většiny českých měst.

Stejně tak je snad v každém městě nějaký pizza rozvoz nebo možnost si aspoň jídlo odnést v krabici domů. Ale tady občas přichází kámen úrazu. Aby byla pizza doma nebo u zákazníka stále teplá, nesmí přeprava příliš dlouho trvat. Každá minuta se počítá, ale vysvětlujte to zacpané ulici nebo chladnému počasí…

Právě pro tyto příležitosti přijdou vhod termo tašky, které jsou designované právě pro krabice s pizzou a umí vystydnutí tenké pizzy výrazně zpomalit. Nenadávejte za volantem, že vás ostatní auta zdržují. Nebuďte smutní, že vám ujel autobus a že vám pizza při čekání na zastávce chladne.

Termo tašky nabízíme v rozměrech pro klasickou pizzu 35 x 35 cm i pro velké pizzy až 45 x 45 cm.

Vyrobeny jsou z odolné polyesterové tkaniny, která skvěle drží teplotu a přitom je dostatečně prodyšná a reguluje vlhkost. Taška se vám tak uvnitř nezapaří a pizza zůstane na krajích hezky křupavá.

Termotaška na pizzu

Při přepravě jídla se občas nevyhnete nějakým flekům a platí i to pro pizzu v krabici. Pak vás jistě potěší, že z tašek flíčky snadno odstraníte vlhkým hadříkem a když budete chtít vzít čištění z gruntu, nemusíte se bát strčit celou tašku do pračky a vyprat ji.

Tašky mají výhodu v popruzích, díky kterým je můžete normálně nosit v ruce, ale termo obalů na pizzu existuje samozřejmě více. V nabídce máme příklad termoboxy z trvanlivého EPP, což je materiál připomínající polystyren. I tyto boxy jsou lehké, odolné a díky dobrým izolačním vlastnostem udrží jídlo teplé. Stejně jako tašky lze i EPP boxy jednoduše umýt vodou.

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží