POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Termoboxy na jídlo, ryby aj.

Publikováno: 20. 6. 2016

Tyto termoboxy na přepravu jídla se vyrábějí z pěnového polystyrenu, jsou velmi lehké a zároveň drží teplotu přepravovaného jídla. Ideální je pořídit si termoboxy ve tvaru menší krabice v rozměrech 560x365x265 mm. Do takové krabice už se pohodlně vejde třeba oběd pro celou rodinku. Termoboxy najdete v sekci Gastro obaly.

Na co termoboxy využijete

Termoboxy se běžně používají v potravinářském a chladírenském průmyslu, ale využívají jej i obyčejní lidé například při dlouhém cestování autem. Nemusíte se tak zastavovat na oběd a zdržovat se čekáním v restauraci. V termoboxech se převážejí různé nápoje a potraviny, obědy, ryby, mléčné výrobky a vůbec vše, co by se mohlo cestou zkazit. Díky tomu, že termoboxy drží stálou teplotu, vydrží vám v nich nápoje a potraviny chladné a čerstvé nebo naopak teplé.

Použití termoboxů je však ještě širší. Mimo potravinářský průmysl, kde je jejich využití logicky nejčastější, se termoboxy používají také ve zdravotnictví či v akvaristice, kde se v nich převážejí menší živočichové a rostliny.

Jsou levné a pevně uzavíratelné

Pěnový polystyrén, který je k výrobě těchto praktických krabic použit, má veškeré atestace a je absolutně zdravotně nezávadný. Samotné termoboxy jsou tak lehké, pevné a odolné. Vyrábějí se s odděleným víkem, které po naplnění termoboxu jednoduše uzavřete. Víko těsní tak dobře, že se nic nestane, i kdybyste termobox během cestování náhodou převrhli.

Ať už máte svůj obchod, sklad s potravinami nebo jen občas jezdíte s autem na delší cesty, alespoň jeden termobox se vám občas bude hodit. Můžete tak třeba vyrazit s dětmi na výlet a vynechat návštěvu restaurace. Raději si uděláte piknik někde v přírodě. S teplým obědem nebo zmrzlinou.

Další varianty termoboxů

Kromě výše zmíněných polystyrenových termoboxů, které jsou jakousi "vstupní branou" do světa termoboxů jsme postupem času rozšířili nabídku termoboxů o další produkty. Střední cestou jsou termoboxy TavoBox thermo z inovativního materiálu piocelan. Materiál má černou barvu a má vyšší odolnost vůči nárazům, skvělé termoizolační schopnosti. Nejvyšší třídou termoboxů jsou profi termoboxy z EPP (expandovaná polypropylenová pěna). Kategorii gastro obalů dále rozšířují termotašky a termobatohy

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží