POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Termoboxy pro profesionální použití

Publikováno: 29. 4. 2020

Zabalit jedno meníčko je snadné, stačí polystyrenová krabička. Pokud potřebujete přepravit více jídel naráz, potřebujete i profesionální řešení.

Nepostradatelné jsou velké termoboxy všude tam, kde plánujete teplé občerstvení mimo kuchyni a kde zároveň akce potrvá delší dobu. Například svatby a různé oslavy. Cateringové firmy potřebují podobných boxů hned několik. Mohou pak zákazníkům nabídnout servis i na místech, kde by to dříve nebylo možné.

Vhod mohou přijít ale i „civilním“ zájemcům. I když zrovna nemáte cateringovou firmu, třeba s přáteli pořádáte venkovní akce nebo jezdíte ve více lidech na výlety. Ocení ho i firmy při teambuildingu mimo kancelář, sportovní kluby na soustředěních nebo pořadatelé táborů a kroužků. Rozměrný box, kde udržíte ve správné teplotě více jídla se nehodí zdaleka jen profíkům.

Uvnitř je 6 lisovaných kolejnic, které jsou navrženy s prodlouženými kolejnicemi speciálně pro uložení pekárenských pánví 600*400 mm. Tento rozměr využívají i plechové pánve či podnosy, které máte každý doma a používáte je k pečení v troubě. Přímo z trouby tak můžete pekáč vzít a vložit ho do termoboxu.

Termobox s předním plněním a chladicí vložkou

Termobox je vyroben z trvanlivého EPP (expandovaná polypropylenová pěna). Ta boxu propůjčuje vysokou konstrukční pevnost. Box je odolný proti proražení i zborcení stěny. Můžete tak stohovat i několik plných boxů na sobě. To využijete při převozu teplých jídel na rautech, svatbách, oslavách či konferencích.

Materiál je snadno omyvatelný. Většinou postačí prosté omytí vodou. Pokud jste v něm přenášeli mastné potraviny, můžete postupovat stejně jako při omývání jiného nádobí, nepoškodí ho běžné čistící prostředky. Samozřejmostí je ATEST pro styk s potravinami.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží