Tipy na vánoční dárkové balení

Publikováno: 4. 10. 2022

Už máte vymyšlené, nakoupené nebo vyrobené vánoční dárky pro vaše klinety, obchodní partnery nebo zaměstnance? Ano? Ale to ještě není všechno. Je potřeba vymyslet, jak dárky vkusně zabalit, protože na prvním dojmu záleží. Pokud neplánujete speciální obaly na míru s originální grafikou a plnobarevným potiskem, máme i pár jiných tipů.

Dárkové boxy na víno

Víno patří k nejoblíbenějším a nejčastějším dárkům. Existuje celá řada způsobů, jak lahev elegantně zabalit. A nemusí to být jen víno, ale také například medovina, likér nebo třeba hroznový mošt pro ty, kteří nepijí alkohol.

  • Dárkové tašky - jednobarevné tašky je pěkné doplnit potiskem nebo visačkou
  • Kartonové krabice - jsou praktické, ekologické a dají se doplnit zajímavým potiskem nebo výsekem
  • Dřevěné krabice na víno - jsou k dostání v různých podobách a velikostech, perfektně vypadají doplněné gravírovaným motivem

Papírové dárkové tašky

Do dárkové tašky zabalíte snadno a rychle téměř jakýkoli dárek. Abyste vylepšili celkový dojem zkuste doplnit ozdobnou stuhu s visačkou, potisk razítkem nebo nějakou pěknou nalepovací aplikaci.

Dárkové krabice

Krabice z vlnité lepenky s velkým okénkem jsou ideální volbou pro balení potravin nebo kosmetiky. Krabice dá vyniknout obsahu a balíček bude vypadat skvěle, pokud jej vystelete dřevitou vlnou a převážete ozdobnou stuhou. Doplnit se dá také navlékacím papírovým rukávem s potiskem a nebo vloženou komplimentkou s přáním a vaším logem.

Tip: Chtěli byste darovat v práci nebo svým blízkým něco originálního? Pořádnou dávku inspirace na vánoční dárky naleznete na DobráVíla.cz.

autor:
Pavla Lébrová

marketingový specialista


Související zboží