POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Třídíme šatník - nezbytné doplňky

Publikováno: 5. 5. 2017

Ačkoliv jste šatník zbavili zbytečných věcí a přerovnali ty, které v dohledné době nebudou potřeba. Stále se vám může zdát, že k dokonalému šatníku by to chtělo ještě poslední třešničku na dortu. A tou jsou plastové boxy! Pokud v bytě už nemáte prostor na komodu s různě velkými šuplíky, boxy vám udělají stejnou službu.

Střídáte častěji kabelky? Pak se může stát že se na dně skříně povalují ty, které zrovna nenosíte. V lepší variantě jsou zabalené v ochranných sáčcích, ale v realitě všedních dní tam leží jen tak. A to nedělá dobře nejen materiálu, ale ani tvaru tašky. V konečném důsledku nezáleží na tom, jestli máte drahé kožené kabelky nebo levnější varianty - jednou se vám líbily, tak proč by vám nemohly sloužit co nejdéle? V boxech lépe ohlídáte, že má každá kabelka dostatek místa, nepráší se na ni a nemusíte mít strach, že po nějaké době bude mít na zadní straně otlačené ucho. Díky průhlednému boxu budete mít navíc přehled a na žádnou ze svých kabelek, ani v uspěchaném ránu, nezapomenete.

Stejně tak je můžete využít k ukládání kravat. Vyberte nižší box a do toho každou jednotlivou kravatu srolujte. Pokud ráno šetříte každou minutu v posteli, určitě oceníte, pokud si teď kravaty srovnáte podle barev a u všech důkladně zkontrolujete jejich stav. Ráno jistou rukou sáhnete pro ten správný balíček a vyrazíte vstříc dalšímu pracovnímu dni. Kravaty by měly dýchat, proto nechte víko pootevřené. A vždy, ale opravdu vždy, kravatu večer rozvažte.

A jako poslední tip tu máme závěsný organizér. Původně určený na boty, ale zajisté najdete i jiné využití. V zimně do něj můžete smotat šály, čepice a rukavice. A i v létě pro něj najdete upotřebení podle vašich požadavků. Vždyť komu by se nehodilo další úložné místo ve skříni?

Užívejte si toho pocitu, když otevřete srovnanou a přehlednou skříň. A nezapomeňte, že to, co vám už radost nedělá, by mohlo rozzářit úsměvy třeba o dům dál. 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží