POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Udělejte z alkoholu atraktivní dárek se speciálními krabicemi a boxy

Publikováno: 25. 11. 2019

Blíží se Vánoce a čím dál oblíbenějším dárkem se stává kvalitní alkohol. Hlavně víno, ale i whisky nebo rum. Ale když už jste si dali práci s výběrem značky, nehodí se láhev předat jen tak obalenou vánočním papírem. Chce to kvalitní obal, který je zaprvé hezký a zadruhé v něm může být dárek nějaký čas i bezpečně uložený.

V naší nabídce je mnoho atraktivních a odolných obalů, které láhev bezpečně ochrání a navíc i dobře vypadají.

Nejlepším řešením jsou dřevěné krabice na víno. Ty nejlépe splní podmínku, že si je obdarovaný může i chvíli uložit. Vybírat můžete mezi dřevěnými boxy pro jednu, dvě, tři nebo šest láhví, pro ty, kteří chtějí darovat třeba celou paletu odrůd.

Krabice na alkohol pro jednu až tři láhve mají skleněnou přední stranu, takže je vidět na etiketu. Větší boxy jsou pak celodřevěné a neprůhledné. Daruje se i jiný alkohol než víno, například šampaňské. Jeden z boxů má proto i větší variantu právě pro širší láhve šampaňského.

Pro vystýlku doporučujeme použít výplň z dřevité vlny. Pomůže s ochranou láhve při nárazu, ale především velmi dobře vypadá. A to u dárku chcete.

Levnější variantou mohou být kartonové krabice, které sice neudělají takovou parádu, ale pokud vám jde o praktičnost, tak nezklamou. I kartonový box máme ve variantách pro 1 až 6 lahví a některé z krabic mají výřez, skrze který půjde vidět etiketa. Pokud máte například malé vinařství a víno darujete nebo prodáváte často, můžete využít i nabídky 50 krabic na víno za zvýhodněnou cenu.


autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží