POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Úložné boxy – řád a pořádek ve světě chaosu

Publikováno: 16. 3. 2016

Množství drobných i větších předmětů, které zaplavují trh a tím pádem i naše domácnosti si, ať už se jedná o vysoce účelové předměty do domácnosti, nebo suvenýry, které dokážou na chvíli rozzářit prostor interiéru, ale postupem času se z nich stávají lapače prachu na policích a ve vitrínách, žádají řešení.
 
Tím může být zavedení řádu do chaosu, kterým předměty různého použití a účelu smíchané dohromady v místech, která mohou posloužit jako dočasné skrýše – pod postelí, na dně zásuvek, ve skříních nebo za nimi, ve skutečnosti se jedná jen o odsunutí problému v časovém horizontu na neurčito a v prostorovém mimo dohled. Pořádek jde ruku v ruce s organizací a v tomto směru neexistuje nic spolehlivějšího než úložné boxy, které jednou provždy zatočí s neroztříděným nepořádkem, který zabírá spoustu místa tam, kde by měly na policích stát rámečky s rodinnými fotografiemi a v úložných prostorech pod postelí ležet peřiny.

 
Úložné plastové boxy se vyrábějí v nejrůznějších velikostech a díky své tvarové a velikostní univerzálnosti tak jistě vyplní požadavky i toho nejnáročnějšího zákazníka. Plastové boxy jsou vhodné především pro ukládání drobných předmětů v kuchyni, kde nebývá výjimkou, aby se najednou sešlo několik sad nádobí, z nichž reálného použití dojde jen jedna.
 
Potraviny v papírových obalech nebo načatá balení mohou být umístěny do boxu, kde jsou chráněny nejen před vlhkem, ale i potravinovými škůdci. V obytných místnostech plastové boxy přinesou řád do úložných prostor a stanou se místem, kam mohou teenageři uložit knihy, oblečení, sešity, CD nosiče nebo například šperky, děti do nich schovají hračky a své poklady a dospělí do nich mohou zavřít sezonní oblečení a obuv, nepotřebné kabely nebo suvenýry z dovolených a výletů. Ale nejen přímo v domě najdou krabice široké uplatnění. Hodí se i do garáže, na půdu nebo do sklepa, kde ihned vytvoří jarní nebo předvánoční úklid s jasnými výsledky.

 
Krabice lze po jejich vyplnění skládat na sebe a šetřit tak místo. Průhledný materiál zaručuje přehlednost a možnost vždy najít a vyndat to, co je zrovna třeba. Úložné boxy jsou vyráběny z vysoce odolného, zdravotně nezávadného a pevného plastu, takže jsou připraveny pojmout téměř jakýkoliv obsah.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží