POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Vlnitá lepenka, zabalte při stěhování, co je vám milé do bezpečí

Publikováno: 16. 3. 2016

Nejen do folií se balí nábytek a další předměty, které potřebujete stěhovat nebo s nimi jinak manipulovat...

Téměř každý, kdo si někdy prošel stěhováním, si je dobře vědom důležitosti, kterou v celém procesu balení předmětů, jejich umisťování do krabic či přepravek a přemisťování z místa na místo, z bytu do auta, převážení a pak znova vykládky do prostor nového bytu, sehrává balicí materiál, kterým je možné stěhované předměty zabalit a ochránit je tak před poškozením. K tomu může dojít velmi snadno a prakticky v jakékoliv fázi stěhování.
 
Poškrábání, odření povrchu nebo mechanické poškození dokáže stěhování velmi znepříjemnit a vrhá temný stín na všechny další úkony, které je třeba vykonat. Aby se pro vás stěhování nestalo noční můrou a vaše osobní předměty, nábytek, knihy nebo například umělecká díla nepřišly k úhoně, není nic jednoduššího, než všechno výše jmenované ještě před tím, než nastane den D a věci se dají do pohybu, ochránit.

Jeden z nejlevnějších a nejdostupnějších způsobů ochrany předmětů během stěhování nebo jen manipulace s nimi v rámci bytu či domu je vlnitá lepenka. Jakkoliv neuvěřitelné se to může zdát, to nejjednodušší řešení bývá zpravidla tím nejelegantnějším. Tak proč vymýšlet složité úkony a platit zbytečně moc za to, co zvládne vlnitá lepenka?
 
S gramáží dvě stě gramů a šířkou sto pět centimetrů se jedná o dostatečně pevný a odolný balicí materiál, který vyniká svou spolehlivostí. Lepenka odolává protržení a tím znehodnocení obalovaného předmětu, na vlastnosti tohoto výrobku se můžete spolehnout kdykoliv, kdy je třeba posunovat, přesunovat, převážet, odvážet nebo přivážet větší i menší předměty, jejichž nepoškození a tedy nesnížení kvality je základní prioritou.
 
Lepenka se prodává v roli po deseti metrech, což je štědrá velikost, kterou obalíte i větší či nepravidelně tvarované předměty. Ve spojení s lepicí páskou či stretch folií vlnitá lepenka získává vlastnosti, které vám dovolí se zabalenými předměty manipulovat uvnitř i venku. Krátkodobý pobyt balíku v exteriéru, kde na něj po omezenou dobu budou působit povětrnostní vlivy a například kuropění, už není tabu.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží