POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Vybavte si domácí kancelář a zvládněte nástrahy homeoffice

Publikováno: 9. 11. 2020

Je váš stůl po měsíci homeofficování v chaosu a zaházený papíry stejně jako ten v kanceláři? Máme pro vás pár rad a pomocníků, kteří vám pomohou zvládnout homeoffice.

Homeoffice je novou realitou. Velká část lidí z kanceláří se prakticky ze dne na den přesunula domů. Ale málokdo má možnost zařídit si doma prostornou a vybavenou pracovnu, většinou musíte improvizovat a podle toho to pak v pokojích vypadá.

Stačilo jen pár týdnů a mnoho obýváků a ložnic zažívá chaos. Monitor kolem dokola oblepený lístečky, papíry všude po stole, mezi tím tužky, propisky. Najít ten papír, co zrovna potřebujete, je čím dál těžší a důležité poznámky se míchají s ostatními. Co s tím?

Sundejte obraz, pověste nástěnku

Důležité papíry patří tam, kde na ně uvidíte. Když se lejstro válí s desítkami dalších po stole, nedejbože po celé místnosti, je jen otázkou času, než se ztratí. Nic nepomůže pořádku v papírech tolik jako nástěnka. Zvlášť, pokud jste ji používali v kanceláři a jste na ni zvyklí.

Pověste ji blízko svého pracovního místa a přišpendlete všechny důležité papíry. Užitečná je i pro lepení post-itů s poznámkami a úkoly. Malé lepící papírky jsou skvělými pomocníky, ale také mají tendence záhadně mizet v nepořádku. Přilepením k nástěnce je budete mít lépe na očích.

Pokud se vám nechce doma zatloukat do stěn hřebíky nebo používat připínáčky, doporučujeme nalepovací magnetické fólie. Snadno je nalepíte na stěnu, přizpůsobíte velikost svým potřebám a místo propichování připevňujete papíry elegantně magnetkami. Když fungují vzkazy na ledničce, budou fungovat i magnetické nástěnky.

Šanon nad zlato

Nástěnka je funkční na takové ty běžné kancelářské papíry. Pokud se vám při homeoffice domů přestěhovaly i smlouvy a faktury, neobejdete se bez pořadačů a šanonů.

Šanony mají různě barevné a popisovací hřbety, takže budete vždy přesně vědět, co je v jakém pořadači schované. Chaos nemá šanci.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží