POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Vyřešte nedostatek úložných prostor praktickým stojanem na přepravky

Publikováno: 30. 9. 2018

Máte ve sklepě nebo dílně nakupené přepravky, ve kterých se vám špatně orientuje a ještě hůře se s nimi manipuluje? Vyřešte chaos snadno a elegantně s jednoduchým stojanem na přepravky.

Celá konstrukce je lehká a snadno smontovatelná i demontovatelná. Stojan můžete jednoduše přemisťovat nebo ho i zcela rozložit a převézt například v kufru auta a na jiném místě ho zase snadno složíte. Zároveň však kov nabízí dostatečnou pevnost i nosnost.

Na regál uložíte bez problémů až 12 plastových přepravek o standardní velikosti 60 x 40 cm nebo 4 větší přepravky 80 x 60 cm. Právě pro naplnění přepravkami je designována jeho šířka, délka i výška mezi jednotlivými policemi. Všechno tak bude perfektně sedět.

Stojan samozřejmě nemusíte využít pouze na přepravky. Stejně dobře poslouží i k uložení krabic a pokud mezery mezi nimi překryjete třeba dřevěnou deskou, získáte jednoduchý a praktický regál, na který můžete uložit cokoli potřebujete.

Jednoduchá minimalistická konstrukce je odolná a pevná a vydrží i pobyt ve špinavém či vlhčím prostředí, kde by dřevěné a dřevotřískové regály podlehly plísním. Pokud nevíte, jak do sklepa či garáže uložíte letošní úrodu jablek, aby se v něm dalo pořád pohnout nebo chcete jednoduché regály do dílny, skladu nebo obchodu, je stojan na přepravky ideálním řešením právě pro vás.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží