POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Vzhůru do výše s oboustrannými ALU schůdky

Publikováno: 4. 2. 2018

„Sněz tu polívku, nebo nevyrosteš!” Ať už jste polévku poctivě jedli nebo ne, někdy se prostě pár centimetrů navíc hodí.

Oboustranné ALU schůdky využijete nejen v dílně nebo skladu, ale i v prodejně, v kanceláři nebo v domácnosti. Bezpečně se dostanete až o tři stupně výše a tak bez problémů utřete prach i na nejvyšší poličce, dostanete se k šanonu, který jste sice 5 let nepotřebovali, ale teď je nositelem zásadní informace. Stoupnout si na židli nebo obrácený kbelík? To by mohlo zavánět pracovním úrazem…

Firma Drabest má s výrobou žebříků a vybavení pro práci ve výškách přes 20 let zkušeností. Díky kvalitním materiálům a nejnovějším technologickým postupům dokáže zpracovat nejen žebříky a schůdky, ale i požární schodiště nebo stojany na kola.

Oboustranné schůdky jsou vyrobené z hliníku. Váží jen 2,5 kilogramů a tak manipulace s nimi není obtížná. Plastové ukončení hran dělá manipulaci se schůdky ještě o něco příjemnější činností. Složené je můžete skladovat v úklidové místnosti, opřené o stěnu v kanceláři nebo jim dokonce udělat čestné místo na stěně v dílně a pověsit je tak, aby nepřekážely při úklidu.

Stabilitu zajišťuje hlavně dvojité vyztužení a protiskluzové plastové části na nohách schůdků. Zabraňuje se tak nepříjemnému vyklání. Až na schůdky vystoupíte, budou pevné jako skála. Jednotlivé stupně jsou rýhované, takže se nemusíte být, že se vám smekne noha nebo uklouznete. Na schůdky může beze strachu vystoupat i 125 kilový silák.

Nehazardujte se zdravím a radši si dojděte pro schůdky. Nehoda je dílem okamžiku a ten může nastat, i když stojíte na špičkách a od starožitné babiččiny vázy vás dělí jen pár centimetrů.
 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží