POZOR! Změna otevírací doby: v pátek 25. 10. otevřeno pouze do 14:00, od soboty do pondělí (26. - 28. 10.) bude zavřeno. Děkujeme za pochopení.

Kategorie
Kategorie

Zabalte si zboží nebo zásilky fóliemi

Publikováno: 24. 3. 2017

Zabalit kvalitně výrobek, aby se mu zbytečně nesnížila životnost nebo se zamezilo mechanickému poškození, není v současné době žádná věda. Avšak je dobré, pokud se dopředu informujete, co je pro vybrané zboží, nábytek nebo třeba elektroniku nejvhodnějším řešením. Jaká je aktuální nabídka na českém trhu? Pro různé typy produktů i výrobků existuje několik druhů fólií. Které jsou ty nejčastěji využívané?

Bublinková fólie

Jedná se o flexibilní obalový materiál vyrobený v České republice, který slouží pro balení křehkých předmětů, jakými jsou například sklenice, talíře nebo elektronika. Materiál má skvělou odolnost proti vlhkosti a zároveň se může pyšnit výbornými izolačními vlastnostmi. Jeho velkou výhodou je mimo jiné také toxická nezávadnost!

Stretch fólie

Tento typ fólie se velmi často využívá při balení elektroniky, nábytku nebo třeba balíků – je vhodný prakticky na všechno. Jde o skvělý způsob, jak zamezit pohyblivým částem, jakými jsou například šuplíky, aby se během přepravy hýbaly nebo vypadly ven. Stretch fólie pomáhají také zpevňovat zboží na paletách a zabraňují znečištění nákladu. V nabídce máme různé velikosti, stačí si vybrat.

Potravinová fólie

Vlastníte obchod s potravinami, kde prodáváte třeba také lahůdky, maso nebo sýry? V tom případě určitě oceníte potravinové fólie, které skvěle pomáhají při balení zboží. V nabídce máme také menší velikosti pro domácnosti. Jejich velkou výhodou je hygienická nezávadnost.

Krycí fólie

Chystáte se malovat nebo dělat úpravy na bytě, které by mohly znečistit okolní prostředí? Nechcete pak vše složitě čistit? Pořiďte si krycí fólie, které se hodí na rychlé a snadné zakrytí nejrůznějších částí vašeho bytu.

Existují samozřejmě i další typy fólií, které nebyly výše zmíněny. Avšak nebojte se, český trh je nabízí, proto pokud hledáte ještě jiný druh, zabrouzdejte do našeho e-shopu, určitě najdete, co hledáte.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží