Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Zakrývací plachty na dřevo

Publikováno: 23. 9. 2016

Můžete s nimi zakrývat nejen dřevo, ale také pískoviště, auta, motorky, kola a koloběžky a vše, co nemáte pod střechou. Zakrývací plachty se prodávají v různých velikostech od malé plachty 2x3 metry až po velkou plachtu 15x20 metrů. V různých barvách, s kovovými oky na okrajích.

 

Zakryjete dřevo na topení

Nemáte kam schovat dřevo na topení? Máte malý dřevník? Nemusíte hned stavět nový přístřešek, můžete využít právě zakrývací plachty, které udrží vaše dřevo v suchu. Jednoduše se s nimi manipuluje, jsou lehké a absolutně nepromokavé. S těmi největšími plachtami můžete zakrýt třeba celou stavbu (například při rekonstrukci střechy či výměně střešní krytiny apod.).

 

Ideální během stavby

Zakrývací plachty určitě oceníte během jakékoliv stavby. Stavíte-li například alternativní dřevostavbu se slaměnými stěnami, musíte udržet slaměné balíky v suchu (než je použijete), stačí je vyskládat na palety a zakrýt nepromokavou plachtou. Stejně tak můžete zakrýt další stavební materiál, který by neměl namoknout. Často je potřeba zakrýt pracovní nástroje a stroje obecně. Když fouká vítr, musíte plachty zatížit nebo si rovnou koupit praktické plachty s oky, aby se daly jednoduše přivázat a vítr je nemohl odfouknout.

Zakrývací plachty, ale také držáky k zakrývacím plachtám s oky jednoduše naleznete v kategorii Zakrývací plachty. Na výběr jsou plachty s různou tloušťkou materiálu. Pokud preferujete snadnější manipulaci sáhněte po lehčích krycích plachtách třídy STANDARD,  silnější jsou pak plachtay PROFI s gramáží 140 g/m2, nejvyšší odolností se vyznačují extra silné krycí plachty s gramáží 210 g/m2.

Objednejte si zakrývací plachty přesně takové velikosti, jakou potřebujete. Výběr možných rozměrů je dostatečně široký.

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží