Vakuovačka Status MiniVac s extra štíhlým tělem usnadní práci v kuchyni a prodlouží životnost potravin.
Vakuově zabalené potraviny je možné skladovat jak v pokojové teplotě, tak i v chladničce nebo mrazáku. Vakuové balení zachovává chuť a vůni zabalených potravin. Odsátím kyslíku, který je obsažený ve vzduchu, se zabrání procesu šíření mikroorganismů (bakterií, plísní) a oddálí se tak znehodnocení pokrmu. Vakuovým balením se prodlouží životnost potravin 3 až 4 násobně. Kromě toho je vakuové balení skvělé pro skladování aromatických sýrů, uzenin a čerstvého masa, protože vakuové balení zabraňuje šíření pachů.
Potraviny se balí do speciálních sáčků, určených k vakuovému balení. Výhodou sáčků je, že se dají umýt a použít znovu. K této svářečce je přibalena také role o délce 2 m, ze které si můžete vytvořit sáčky podle své potřeby. Vakuově zabalené potraviny lze také využít při přípravě pokrmů technikou sous-vide.
Použití vakuovačky je velmi jednoduché, přístroj disponuje automatickým i manuálním režimem. Bonusem je funkce svářečky, díky které můžete např. uzavřít načaté pytlíky brambůrek a dalších potravin. Ze sáčku vysaje vzduch a sáček i s potravinou je následně hermeticky uzavřen. Kompaktní rozměry vakuovačky jsou vhodné i pro každou domácí kuchyňskou linku.
Nepromeškejte žádnou novinku nebo slevu