POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

BIO fixační tělíska Flo-Pak. Chraňte nejen zboží, ale i přírodu

Publikováno: 7. 6. 2020

Fixační tělíska Flo-Pak jsou jedním z nejspolehlivějších výplňových materiálů a objednává si je u nás spousta zákazníků. Nyní ke klasické variantě přibyla i nová bio tělíska.

Flo-Pak jsou malé granule, velké asi jako palec na ruce, které jednoduše nasypete do krabice s přepravovaným křehkým zbožím. Tělíska vyplní prostor krabice a vytvoří odolnou pohyblivou vrstvu. Nejúčinnější jsou, když krabici vyplníte až po samotný okraj.

Jsou lehká jako pírko, z 99 % se totiž skládají ze vzduchu. Můžete si je představit jako ztvrdlou pěnu. Díky tomu nenavýší váhu a tedy ani cenu za přepravu balíčku. Ušetřené peníze a bezpečnější přeprava v jednom. Na to slyší každý.

Nyní se přidala ještě jedna nová výhoda. Vedle klasických tělísek, která jsou vyrobena z polyesteru, je nově k dostání i jejich bio variantatělíska Flo-Pak z kukuřičného škrobu. Konkrétně výrobní materiál pochází ze škrobu, vody a PVA. V dostatečném vlhku a teple se tento materiál zcela rozloží do 14 dnů.

V normálních podmínkách jsou však granule odolné a můžete je používat do svých zásilek i opakovaně.

Fixační tělíska jsou vhodná pro balení i těch nejkřehčích materiálů jako sklo, keramika a dalších předmětů náchylných k poškození. Granulky jsou zcela bezprašné (proč je prach nebezpečný, jsme popsali zde) a jsou tedy vhodné i jako výplňový materiál při balení elektroniky.

Flo-Pak prodáváme v baleních od 80 litrů po velké 500litrové pytle. BIO variantu tělísek momentálně nabízíme ve středním 400 litrovém balení. Vybírat můžete mezi bílou a zelenou barvou tělísek. Barva však nemá na vlastnosti žádný vliv.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží