POZOR. Ve středu 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Doypack sáčky

Publikováno: 7. 3. 2022

Doypack sáčky jsou stále oblíbenější obalové materiály hlavně pro prodejce drobného zboží. Tyto doypack sáčky jsou totiž určeny především k balení potravin, ale dají se použít i v jiných odvětvích. Jejich hlavní výhodou je fakt, že díky své konstrukci mohou samostatně stát, třeba v obchodě v regálech. Proto má zákazník dobrý přehled o nabízeném zboží. Do doypack sáčků se nejčastěji dávají různé cukrovinky, sušené ovoce, oříšky, ale i hřebíky, šroubky, gumičky nebo jiné drobné zboží.

Výhody doypack sáčků

Doypack sáčky jsou tedy samostatně stojící flexibilní papírové nebo plastové obaly, které mohou být plně průhledné, jen s průhledným okénkem nebo i neprůhledné. Kromě toho jsou zde i další výhody doypack sáčků:

  • ZIP uzavírání. Doypack sáčky mají nahoře jednoduchý ZIP uzávěr, takže se dají lehce a hlavně opakovaně otevírat a zavírat.
  • Pevné a stabilní sáčky. Doypack sáčky jsou prakticky pevnější ZIP sáčky, které jsou stabilní a samy stojí.
  • Různé velikosti i barvy. Doypack sáčky také můžete koupit v různých velikostech (100 až 5000 ml, podle druhu) a také v různém barevném provedení (čiré, kraft, bílé, černé, alu atd.).

 

Doypack sáčky jsou lehké, levné, dobře se s nimi pracuje, můžete je opatřit etiketami, potiskem nebo popisky.

Abyste si mohli doypacky nejprve "osahat", nabízíme možnost zaslání sady vzorků doypack sáčků. Uvidíte tak naživo, jaká je kvalita materiálu a jaké jsou jednotlivé velikosti sáčků. Více o objednání vzorků naleznete na tomto odkazu

Obecně platí, že jedno balení obsahuje obvykle 100 kusů sáčků a ceny začínají pod 300 Kč včetně DPH. 

Více o jednotlivých druzích doypack sáčků a materiálech, z kterých se vyrábějí, se dočtete zde.

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista

 


Související zboží