Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Jak na páskování ve větších objemech? Zkuste páskovací stroj.

Páskování je nejlepší způsob jak při přepravě zabezpečit a upevnit objemnější a těžší zboží. Pokud musíte na paletu upevnit zboží, není spolehlivější způsob než právě páskování.

Minule jsme si představili ruční páskovací stroje a ukázali si výhody mechanických a akumulátorových páskovačů. Když už však ruční způsob nestačí, musí nastoupit těžší kalibr a těmi jsou páskovací stroje.

V naší nabídce najdete poloautomatické páskovací stroje TP, které k balení využívají polypropylenové (PP) vázací pásky. Pomohou vám balit produkty a balíky libovolných velikostí, jediným omezením je, že se musí vejít na pracovní desku páskovače. Páskovací stroj TP 202 je vhodný spíše pro menší produkce s nižší mírou páskování a dokáže provést až 30 páskovacích cyklů za minutu.

Má řadu užitečných funkcí. Dokážete regulovat míru utažení pásky i délku jejího vytažení. Stroj podporuje pásky o šířce 6 – 15,5 milimetru. Manipulace se strojem je díky kolečkům snadná a když byste ho přecejen potřebovali někam táhnout, při váze stroje 85 kg to ho zvedne pár silných chlapů.

Pokud potřebujete balit těžké předměty a balíky bude se vám spíše hodit páskovací stroj TP 202L se sníženou pracovní plochou. Ta je necelých 40 centimetrů nad zemí a díky tomu na ni zvedenete i těžké balíky.

Oba páskovací stroje mají pracovní desku z nerezu. Díky tomu jsou vhodné i pro potravinářský průmysl, který má přísné hygienické normy. Jejich ovládání je velmi snadné a intuitivní a veškeré funkce ovládáte několika málo tlačítky. Nemusíte se bát, že byste své pracovníky museli na obsluhu stroje složitě a dlouho školit.