Jak na páskování ve větších objemech? Zkuste páskovací stroj.

Publikováno: 23. 6. 2018

Páskování je nejlepší způsob jak při přepravě zabezpečit a upevnit objemnější a těžší zboží. Pokud musíte na paletu upevnit zboží, není spolehlivější způsob než právě páskování.

Minule jsme si představili ruční páskovací stroje a ukázali si výhody mechanických a akumulátorových páskovačů. Když už však ruční způsob nestačí, musí nastoupit těžší kalibr a těmi jsou páskovací stroje.

V naší nabídce najdete poloautomatické páskovací stroje TP, které k balení využívají polypropylenové (PP) vázací pásky. Pomohou vám balit produkty a balíky libovolných velikostí, jediným omezením je, že se musí vejít na pracovní desku páskovače. Páskovací stroj TP 202 je vhodný spíše pro menší produkce s nižší mírou páskování a dokáže provést až 30 páskovacích cyklů za minutu.

Má řadu užitečných funkcí. Dokážete regulovat míru utažení pásky i délku jejího vytažení. Stroj podporuje pásky o šířce 6 – 15,5 milimetru. Manipulace se strojem je díky kolečkům snadná a když byste ho přecejen potřebovali někam táhnout, při váze stroje 85 kg to ho zvedne pár silných chlapů.

Pokud potřebujete balit těžké předměty a balíky bude se vám spíše hodit páskovací stroj TP 202L se sníženou pracovní plochou. Ta je necelých 40 centimetrů nad zemí a díky tomu na ni zvedenete i těžké balíky.

Oba páskovací stroje mají pracovní desku z nerezu. Díky tomu jsou vhodné i pro potravinářský průmysl, který má přísné hygienické normy. Jejich ovládání je velmi snadné a intuitivní a veškeré funkce ovládáte několika málo tlačítky. Nemusíte se bát, že byste své pracovníky museli na obsluhu stroje složitě a dlouho školit.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží