Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Kartonové krabice na stěhování – v čem stěhovat

Stěhování potká alespoň jednou v životě každého z nás. A koho ne, ten má jednoduše štěstí a je výjimkou z pravidla.

Nikdo se dobrovolně nechce stát součástí procesu stěhování. Jednoduše proto, že stěhování je často spojováno se stresem, velkou fyzickou námahou a obavou z nedostatečného množství balících pomůcek, které jsou při stěhování rozhodně nezbytností.
 
Naštěstí ne vše musí probíhat podle předem sestaveného scénáře a na každou situaci lze pružně reagovat. A tak se i z noční můry mnohých z nás může stát docela příjemně strávené odpoledne. Stačí si vybrat ty správné pomocníky. Vy už ale hledat nemusíte, za vás jsme po zvážení praktických i teoretických rad a na základě letitých zkušeností připravili jedinečnou možnost jak svoje i cizí věci přestěhovat aniž byste ztratili nervy nebo snad některé z převážených předmětů poškodili.
 
A těmi nenahraditelnými pomocníky jsou v tomto případě stěhovací papírové krabice. Krabice jsou prodávány v rozloženém stavu a jsou tedy snadno skladovatelné – nezabírají v osobním automobilu nebo stěhovacím voze téměř žádné místo a jejich složení do pohotovostního stavu je nenáročné a velmi snadné.
 
Ideální jsou na jednorázové stěhování už použité kartonové krabice o pěti vrstvách, jejichž rozměry  60*38*35 centimetrů jsou téměř univerzální, vhodné na většinu předmětů, což ukázal průzkum mezi pracovníky stěhovacích firem, kteří mají ohromné zkušenosti s tím, co je a co není vhodné nebo potřeba.
 

 
Krabice lze samozřejmě i koupit, ale jistě nejeden zákazník ocení i možnost zapůjčení, která ušetří peníze a ještě se jedná o velmi ekologické rozhodnutí. Místo toho, abyste krabici vyhodili, jednoduše ji vrátíte a ona pak poslouží podobnému účelu ještě někomu jinému.
 
Do krabic uložíte cokoliv, co si jen dokážete představit – od oblečení, kosmetiky, bot, přes šperky, hygienické potřeby, nářadí, náhradní díly až po lůžkoviny, knihy nebo třeba nádobí.