POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Kartonové krabice pro balení obrazů a jiných netradičních předmětů

Publikováno: 29. 7. 2020

Sakrovali jste někdy kvůli tomu, že se vám při balení nevešlo balené zboží do krabice? Určitě ano. Každý z nás balí čas od času něco, co nemá úplně běžné rozměry.

Některé zboží s atypickými rozměry je ale tak rozšířené, že na to výrobci obalů zareagovali a nabízí speciální krabice právě pro tyto předměty. V naší nabídce tak najdete speciální lepenkové krabice na balení notebooků, stolních počítačů nebo třeba obrazů.

Pokud byste třeba tenký notebook chtěli balit do běžné krabice, spotřebovali byste spoustu výplňového materiálu. Rozměry A a B by sice seděly, ale třetí strana C by byla zbytečně dlouhá. I s tou spoustou výplně by notebooku hrozilo ve velké krabici zvýšené riziko poškození. Navíc by byla dražší přeprava, protože krabice s malým notebookem by zabrala zbytečně mnoho místa a tak dále.

Proto se vyrábí krabice se speciálními rozměry. V nabídce máme speciální krabice na obrazy nebo elektroniku.

  • Krabice na notebook

3vrstvá lepenková krabice pro zabalení notebooku s rozměry 50 x 30 x 10 cm. Doporučujeme doplnit dalším obalovým materiálem. Například obalit notebook bublinkovou fólií nebo mirelonem.

  • Krabice na počítač

Bedny stolních počítačů jsou velké, křehké a nemají úplně klasické rozměry. To z nich dělá při přepravě velmi neoblíbené zboží. Tato krabice má upravené rozměry právě pro přepravu počítačů.

  • Krabice na obraz

Velmi úzká krabice na přepravu obrazů. V nabídce máme 3vrstvou i 5 vrstvou variantu krabice se šířkou 10 a 15 cm. Obraz nebo jiný tenký předmět v ní mnohem lépe zafixujete.

Ne všechny stolní počítače nebo obrazy mají samozřejmě stejné rozměry a třeba ten váš do naší krabice zrovna nesedí. V takovém případě můžete zkusit nahlédnout do nabídky dalších krabic a vybrat takovou, která se nejvíce blíží rozměrům, které potřebujete.

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží