POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Kvalitní a levné popelnice i kontejnery

Publikováno: 27. 9. 2021

Plast je určitě lepší řešení než plechové popelnice. Plastové popelnice jsou o dost lehčí, mají kolečka pro jednodušší manipulaci, nekorodují a jsou odolné proti UV záření. U plastových popelnic a kontejnerů na odpad, které máme v nabídce, máte jistotu, že jsou vyrobeny z primárního materiálu (ne z regranulátu), takže jsou pevnější a mají o dost delší životnost.

Plastové popelnice

Můžete si koupit 120 nebo 240 litrové popelnice v různých barvách – modré, zelené, žluté, černá, červená aj. Popelnice jsou tradičně určeny pro sběr komunálního a průmyslového odpadu. Plastové popelnice nemají žádné ostré hrany, dobře se čistí, kolečka jsou gumová, čímž se snižuje hluk při jejich přemisťování. Popelnice jsou velmi odolné proti mechanickému poškození. Velké popelnice (240 litrů) mají maximální zatížení až 80 kg.

Plastové kontejnery

Klasické kontejnery o objemu 1100 litrů pojmou odpad až do hmotnosti 420 kg. I s kompletně naplněným kontejnerem se překvapivě dobře manipuluje, protože má kvalitní otočná gumová kola. Prázdný kontejner váží pouhých 60 kg.Vybírat můžete z několika barev, volit lze také mezi běžným kulatým víkem, nebo víkem s vhozem. Kontejnery s kulatým víkem se vyrábějí z tvrzeného plastu, jsou extra odolné a jejich životnost při běžném používání výrazně přesahuje 10 let. Vydrží mráz, slunce i náročné podmínky.

Tyto velké kontejnery se často pořizují do firem, k bytovým domům, ke školám nebo třeba do výrobních prostor. Klasické plastové popelnice potřebuje každý rodinný dům, případně i menší firmy, obchody, školky a všichni, pro které je kontejner zbytečně velký.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží