POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Víka a vklady na přepravky. Chraňte věci před poškozením a prachem

Publikováno: 29. 8. 2019

Jak zboží při skladování a přepravě chráníte vy? Výplňový materiál, kvalitní krabice nebo bedna, povrh překrytý fólií... možností je hodně. Jednu jsme ve výčtu vynechali. Víko.

Víka na přepravky jsou praktické hlavně při přepravě. Přepravka může být naplněná až po okraj, aniž byste se museli bát, že část nákladu vytrousíte na zem. Využijete ho tak při manipulaci mezi výrobnou a skladem i při logistice k zákazníkovi.

Hodí se i pro klasické skladování. Víko spolehlivě chrání před UV zářením, špínou a vlhkostí a dobře poslouží i jako ochrana před prašným prostředím. Jak umí být prašné prostředí pro některé zboží nebezpečné a jak se mu bránit jsme popsali zde. Víko je další možností, jak se bránit.

Pokud vám záleží na tom, aby bylo zboží kryto pevným obalem ze všech stran, doporučujeme rovnou sáhnout po přepravkách se zabudovaným víkem. Víka na těchto boxech lze navíc zajistit klipem, takže máte stoprocentní jistotu, že se ani během náročnější přepravy přepravka neotevře. Pokud se víko nedá k obalu nijak "zaklapnout" můžete vše pro větší jistotu obalit vše streč fólií.

Čím dál modernější je i používání beden a přepravek v domácnosti. Obaly jsou to pevné, odolné a s dlouhou živostností, takže proč ne. I zde pamatujte, že uloženým věcem v bednách sice nehrozí žádné nebezpečí, když akorát leží v rohu pokoje, ale zase na ně sedá prach. Proto je lepší, když ho budete čas od času utírat jednoduše z víka, než z uložených věcí.

V nabídce máme víka různých rozměrů. Vyberte si takové, které přesně padne na vaše přepravky.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží