POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Vyberte si vhodný pytel

Publikováno: 14. 2. 2017

Stěhujete se? Vyhazujete odpad? Chystáte se uschovat zimní pneumatiky s nadcházejícím létem? Ať už máte jakýkoliv důvod, tak s pytli vám to půjde lépe.

Člověk jde s dobou a jako tvor vynalézavý se snaží najít různé možnosti, jak si usnadnit práci. Díky tom se v dnešní době můžeme těšit z několika různých druhů pytlů, kdy každý slouží na něco jiného. Na co všechno je můžete využít?

V nabídce jsou:

1. Pytle do koše na odpadky

Pokud neházíte odpadky rovnou do popelnice, určitě vám v domácnosti nechybí koš a do něj je potřeba vložit pytle na odpadky. V nabídce bývají obvykle rozměry od 15 litrů do 60 litrů, kdy si zároveň můžete vybrat i verzi se zatahováním nebo bez – záleží, zda si chcete usnadnit ještě více vynášení.

2. Vakuové pytle

Jedná se o skvělý způsob na uskladnění oblečení. Jejich předností je snadné zavírání a otevírání přes patentní ZIP, které zabrání průchodu nežádaných nečistot během skladovací doby. Vakuovým pytlem navíc ušetříte až 75 % prostoru oproti situaci, kdybyste oblečení uložili normálním způsobem.

3. Pytle na pneumatiky

Rádi byste uschovali zimní pneumatiky bez toho, aby vám vše zašpinily nebo se vám během čekání na sezónu nechtěně poškodily? Využijte pytlů na pneumatiky, které jsou vhodné pro všechny druhy pneu osobních aut.

4. Pytle na odpad, stěhování nebo skladování

Igelitové pytle na odpad lidé využívají už delší čas, když chtějí odklidit větší nepořádek do popelnic, stěhují se do nového bydlení nebo třeba potřebují nějaké větší věci uskladnit a krabice jim nevyhovuje. Pytle jsou prodávány v různých rozměrech i obsazích, které si můžete zvolit dle vašich potřeb. V nabídce jsou i zátěžové nebo třeba se zvýšenou nosností.

5. Bublinkové pytle

Jde o vhodné pytle na balení nebo skladování různých předmětů, které jsou třeba křehké nebo náchylné na vlhkost. Zvolit si můžete buď z třívrstvé nebo dvouvrstvé varianty. Dle vašich potřeb je možné vyrobit i na míru.

6. Jutové pytle

Ideální řešení pro uskladnění obilí, zeleniny, písku nebo třeba suti

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží