POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Výhody výplňového sáčku Rapid Fill

Publikováno: 22. 10. 2019

Vzduchové výplně patří k nejčastějším a nejoblíbenějším způsobům ochrany zboží. Uživatelé oceňují hlavně vysokou úroveň ochrany zboží proti nárazu, proto rozšiřujeme sortiment o další druhy vzduchových polštářků a také o nové velikosti.

Vzduchové polštářky disponují vysokým stupněm zatížitelnosti, podle typu až několik desítek kilogramů! Ochrání tak přepravované výrobky proti nárazům, pádům a vibracím. Polštářky jsou pružné, takže optimálně tlumí nárazy a chrání i velmi citlivé předměty. Navíc, jako plastový obal, poskytují i ochranu proti vlhkosti a neprodukují žádný prach.

Pro větší zásilky jsou ideální vzduchové polštářky. Na výběr je několik velikostí a tvarů, takže si můžete výběr přizpůsobit svým možnostem. Do menších balíčků použijete menší polštářky a do větších ty větší. Stejně jako u bublinkové fólie můžete zboží polštářky obalit, jen je musíte na výrobek přichytit ještě třeba lepící páskou.

U vzduchových sáčků můžete vybírat mezi polštářky Flo-Pak a Rapid Fill. Výhodou sáčků Rapid Fill je, že si sami jednoduše nafouknete kompresorem. Skladovat je můžete vyfouklé a tím ušetříte prostor.

Klasikou je bublinková fólie, kterou používá nejvíce lidí. Částečně už ze zvyku, ale hlavně díky skvělým vlastnostem, nízké ceně a snadné manipulaci. Při vyplňování krabic je velmi snadno tvarovatelná a navíc ji můžete obmotat kolem zboží, což je u dalších vzduchových výplní buď nemožné nebo minimálně o dost těžší.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží