Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Výplňkový materiál Flo-Pak s lehkostí ochrání vaše zboží

Při posílání balíčků nás mají zásilkové služby tak trochu v hrsti. Nikdo neví jak s naší cennou zásilkou zacházejí. Asi všichni tušíme, že v takovém objemu jednotlivých balíčků se jednoduše nelze vyhnout nějakému prudkému pohybu nebo dokonce pádu. Jak tedy zabránit poškození vnitřku krabičky?

 

Nejdůležitější je zajistit, aby se obsah nemohl samovolně pohybovat po krabici. Tedy obložit obsah něčím, co ho udrží na jednom místě. Výplň by měla být hlavně lehká a poddajná, aby se dobře přizpůsobila tvaru toho, co posíláme. Dále by měla zmírňovat otřesy i mírné vibrace při cestě za adresátem. Jako výplň balíčku můžeme použít staré noviny, bublinkové fólie, Mirelon nebo fixační tělíska Flo-Pak.

 

Tělíska Flo-Pak jsou ze 100% recyklovatelného polystyrenu a neváží téměř nic. Nemusíte mít tedy strach z navýšení ceny ze strany přepravce. Tělíska mají tvar osmičky a díky tomu se v uzavřeném prostoru mohou do sebe zaklesnout a lépe tak udržet obsah krabice na jednom místě. Tomu pomáhá i fakt, že se dále nedeformují ani při kontaktu s těžkým zbožím. Deformace naopak může probíhat, pokud jako výplň použijete zmuchlané noviny, které se pod váhou zboží mají tendenci slehnout na nejnižší možnou výšku.

 

Flo-Pakem můžete vyplňovat jakékoliv balíčky. Flo-Pak tělíska neobsahují žádné jedovaté látky, jsou antistatické a vůbec nepráší. Nemusíte se tedy bát posílat v jejich doprovodu elektronické součástky a podobné náchylné předměty.


Fixační tělíska jsou v prodeji jak v menším 80 litrovém balení, tak i pro větší spotřebu v baleních po 500 litrech. A pokud nějaká tělíska přijdou v balíčku zase vám, můžete je bez váhání použít znovu.

 

Neriskujte a zajistěte adresátovi vašeho balíčku ničím nepokaženou radost. Není nic horšího než rozbalovat střepy a poničený dárek.