POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Zjednodušte balení do fólie s komorovými balícími stroji

Publikováno: 4. 2. 2019

Komorové balící stroje jsou nutností všude tam, kde zboží před expedicí balíte do obalu. Pokud už máte takový objem zboží, že nemůžete vše balit ručně, přichází na řadu stroje. Plně automatizovaná balící linka je ale velmi drahá a náročná hračka a vy nejste ještě tak velcí hráči na trhu? Řešením jsou právě komorové balící stroje.

Jsou jednoduché, cenově dostupné a mají velmi univerzální využití. Jste vázáni pouze rozměrem balící komory, jinak vám zabalí cokoli potřebujete. Stroje jsou velmi nenáročné na obsluhu. Nemusíte se bát složitých postupů, které část zaměstnanců nezvládne. Samotné balení je naprosto jednoduché, obsluha uzavře víko komory a stroj obstará svaření, odstřižení i smrštění fólie.

Tomu samozřejmě přechází naprogramování požadovaných parametrů. Ani na to nemusíte zaměstnávat raketové inženýry. Ovládací panel je přímo na stroji a na přehledném displayi musíte jen navolit několik základních parametrů.

Vybrat si můžete ze dvou režimů balení. Buď běžné sáčkování, kdy se zboží pouze zabalí a fólie se svaří na stranách nebo sáčkování se smrštěním fólie. To je výhodně například pokud k sobě balíte dva a více předmětů a chcete je mít pevně zabalené spolu. Podle vlastních potřeb můžete navolit i dobu svařování a šmršťování fólie a samozřejmostí je i regulace teploty. Každé zboží a každý materiál totiž vyžaduje něco jiného.

Přestože stroje váží desítky až stovky kilo, manipulace s nimi není složitá díky zabudovanému pojezdovému vozíku. Na kolečkách snadno přemístíte stroj kamkoli, kde ho zrovna budete potřebovat.

S komorovými balícími stroji zabalíte přibližně 5 kusů zboží za minutu, což je oproti ručnímu balení a svařování několikanásobně více. Snadno tak zrychlíte expedici a váš byznys může dále růst.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží