Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

5 důvodů, proč je EUROpřepravka tak skvělá

Co bychom si počali bez plastových europřepravek. Ať už v domácnosti, službách nebo v průmyslu, všude je nepostradatelná. Spojuje v sobě totiž dva ideály – je praktická a hodně toho vydrží. Pokusíme se vám přehledně vypsat všechny hlavní výhody europřepravek.

  1. Je skladná

    K dostání je v mnoha šířkách, délkách a výškách, vždy je však designovaná na to, aby pasovala na klasickou dřevěnou paletu. Samozřejmě se dá i štosovat na sebe a i komín z několika přepravek je stále velmi stabilní.
     
  2. Je pevná a odolná

    Skládání přepravek na sebe nevyžaduje pouze správné tvarování, ale i pevnost. Ono takových 5 a víc plných přepravek na sobě je slušná zátěž. Ale nebojte se, i spodní přepravka ten nápor zvládne. Jsou z kvalitního plastu, který je velice pevný, nepraská a dobře drží tvar, takže se nezkroutí ani pod větším tlakem.
     
  3. Je odolná vůči chemikáliím

    S plastovými přepravkami se nezachází v rukavičkách. Ale to jen protože každý ví, co vydrží. Přepravky můžete bez obav používat i v těžkých průmyslových podmínkách. Jsou odolné vůči slabým kyselinám, louhům, tukům a olejům. A že se ve výrobě s podobnými chuťovkami potkají
     
  4. Snese i tvrdší nárazy

    Tohle je asi nejdůležitější bod. Nemusíte se bát s přepravkou třísknout. Vydrží to. Zda to vydrží i to, co v ní skladujete je otázka. Každopádně se nemusíte ohlížet na přepravku. Ta vydrží i prudší náraz.
     
  5. Nevadí jí teplo ani mráz

    Úplně extrémní podmínky sice nevydrží, ale dost náročné ano. Směrem pod nulu můžete být klidní až do teplot kolem -20 stupňů. Pak už je to rizikovější. Takže na tvrdou práci v zimě na Sibiři nedoporučujeme, ale Česko nebo mrazák by měla zvládnout. Naopak směrem od nuly nahoru se nemusíte bát přitopit. Vadit začne až teplota přes 80 stupňů.

Právě díky těmto vlastnostem je tak univerzální a oblíbená. Nemusíte se bát přepravovat v ní ani špinavé, těžké i trochu toxické věci. Nemusíte se bát, že ji zničíte, naopak toho vydrží víc než čekáte. Nemusíte se bát nikdy a nikde, že by nesplnila, co od ní chcete. Tak mrkněte na naši širokou nabídku europřepravek. Určitě si je rychle oblíbíte.